A Browns több mint 6 millió dollárt nyert az elsőkörös falember elküldésével

Greg Robinson a 2014-es Draft második választottja volt de a magas kiválasztása ellenére egyszerűen nem találja a helyét az NFL-ben. Három szezon után elküldte a Los Angeles Rams majd egy szezont lehúzott a Detroit Lions-nál. A tavalyi szezont a Cleveland Browns-nál töltötte de a csapata tegnap megvált tőle amivel több mint 6 millió dollárt megspórolt.

Robinson évfolyamának egyik legnagyobb ígérete volt de egy ideje már biztosan kijelenthető, hogy örökké megmarad egy kitűnő prospect-nek. Az örök ígéret szerep ellenére olyan szerződést kötöttek vele februárban amivel 7 millió dollárt foglalt el a Browns fizetési sapkájában.

A korábbi vezetőkkel ellentétben a jelenlegi Browns front office azonban észnél volt. 5.5 millió dolláros alapfizetést adtak a tacklenek de ez halott összeg nélkül felszabadítható volt így a magas elfoglalt összeg ellenére csak az 500 ezer dollár bónusza maradt utána halott összegként. A hírek szerint a mostani elküldés után egy jóval szerényebb fizetésért újraszerződtetik a falembert.

twitter.com, Fotó: expo.cleveland.com