(Un)necessary Roughness avagy a Dolphins kiütése

Azt kell, hogy mondjam, nem egyszerű ennek a meccsnek az elemzése, hiszen a mezei Ravens Hungary szerkesztő gyakorlatilag nem tudja eldönteni, kit dicsérjen agyon. Konkrét játékosokat, az egységeket, nem-nem, tegnap az egész csapat tökéletesen dolgozott, és mindent megtettek annak érdekében, hogy csodálatosan kezdődjön a 2019-es football év számunkra. A sima győzelmet szerintem mindenki várta, de hogy ekkora megsemmisítő vereséget mérünk szegény delfinekre, azt bevallom nem gondoltam volna, pláne ennyi bíztató jellel a tarsolyban. Próbáljunk meg szemezgetni ezek közül a hármas szám keretei között maradva!

1. Lamar és célpontjai

    WR, TE, RB, FB? Tegnap mindegy volt ki felé indította meg a zsugát másodéves kezdő irányítónk, az bizony szinte mindig célba ért. Ráadásul hogy?! A tavaly megszólt alacsony, szitáló labdáknak nyoma sem volt, tökéletesen kivitelezett átadásokat láthattunk tegnap. Mindezt úgy, hogy nyomás alatt sem bicsaklott meg Lamar önbizalma. Számomra talán ez volt a legnagyobb öröm a minap! A célpontok közül Brown, Andrews és Boykin érdemli nálam a buksi simogatást, mindegyikük kiválóan szeparálódott, tökéletesen futotta meg a behívott útvonalakat.

2. Megvan a kezdő guard a másik oldalon is?

    A Ravens támadófala is óriásit alkotott tegnap! Stanley szabálytalanságait leszámítva tökéletes munkát tettek le az asztalra. Bozeman guard szerepkörben hatalmas kulcsblokkokkal segítette a futójátékot, óriási teret nyitva ezzel Ingramnek és a többi futónak. Orlando Brown oldaláról néha oda-odaért a nyomás, de szerencsére ez most belefért. Szintén üdítő élmény volt látni, hogy a tight end blokkok is végig a helyükön voltak.

3. Pass rush

    Fitzpatrick majd Rosen is elszenvedője volt védelmünk kiváló nyomásgenerálásának. Jöttek a sackek, a QB hitek, szinte alig volt ideje az est folyamán passzolni bármelyik Dolphs irányítónak. Ez persze nagy segítséget jelentett a secondarynek is, be is gyűjtöttek két picket a mérkőzés során. Williams éledezni látszik, Bowser nem nagyon villogott, Judon és a veterán McPhee szintén nagyon ott volt a szeren. Csak így tovább srácok!

Forrás:

Baltimore Ravens Hungary

facebook.com/ravens.hungary