Teljes lebőgés

I.negyed: Ebben a negyedben egy mezőnygólig jut az ellenfél.

II.negyed: Ez O.J. Howard blama negyede. Először egy fumble az ellenfél célterülete előtt, majd egy passzba úgy nyúl bele, hogy interception lesz belőle. Persze interceptiont a Bucs is szerez. Méghozzá Vernon Hargreaves, aki 15 yardos interception return touchdown-t ér el. A 49 ers csak egy mezőnygóllal válaszol így a félidő még 7:6.

III.negyed: Beindul az ellenfél TD gyártása. Ebben a negyedben kettő, a második Richard Sherman interception return TD-je. Megszületik a Bucs offense egyetlen TD-je is ebben a negyedben, Chris Godwin révén. 14:20 oda.

IV. negyed: Matt Gay 3 pontot rak hozzá, de erre egyrészt válaszol az ellenfél, másrészt Akhello Witherspoon interception return TD-je - mely már a második ezen a mérkőzésen a 49ers részéről- végleg eldönti a meccset.

Mit mondhatnék? A Bucs beégett védő, támadó oldalon egyaránt. A nagy ígéret Devin White nagyon rossz meccset hozott, mentségére legyen mondva, egy betegséggel a háta mögött futott ki a gyepre. Winston is katasztrófa volt. 3 interception, abból kettőt TD-re visszavittek. Mondjuk a legelső, amiből nem lett pick six, talán inkább O.J. Howard sara volt.Tette ezt a pdodukciót Winston úgy, hogy tulajdonképpen jó futójáték támogatta.
Ezalatt mondjuk Lamar Jackson a Baltimore irányítója- akiről mindenki úgy gondolta nem tud passzolni- 158-as ratinget hozott össze, 5 TD-vel 324 yard mellett.

Néhány érdekesebb eredmény:
A Lions és Cardinals összehozta a szezon első döntetlenjét. A Patriots 33:3 arányban lemosta a Steelerst. (Egyenlőre Antonio Brown nélkül). A Tennessee legyalázta a Cleveland "csodacsapatát". A Buffalo 16 pontos hátrányból fordított a Jets ellen, míg a Carolina hazai, az Atlanta idegenbeli mérkőzést veszített a Rams illetőleg a Vikings ellen.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: tampabay.com