Antonio Brown-t elküldte a Patriots

A New England Patriots tegnap este bejelentette, hogy megválik elkapójától Antonio Brown-tól. Az elkapót pár hete feljelentették szexuális zaklatás és erőszak miatt de a Patriots vezetősége eddig nem igazán foglalkozott a játékos ellen felhozott vádakkal így meglepően jött a kivágása.

Brown két hete szerződött a Patriots-hoz miután igen viharos körülmények között távozott az Oakland Raiders-től. Csak egyetlen, a múlt vasárnapi Miami Dolphins elleni találkozón lépett pályára így 4 elkapással, 56 elkapott yarddal és 1 elkapott touchdownal távozott Foxboroughból.

Az elkapónak a Patriots-al kötött szerződésében 9 millió dollár garantált kereset szerepelt de a hírek szerint ebből kereken 0 dollárt vághat zsebre. A Raiders-es szerződésével 30 millió dollárt kapott volna (garantáltan) de a két elküldés után március óta csak 158,333 dollárt keresett.

Egy képen Antonio Brown idei éve:

Brown elküldése után a liga kiadott egy közleményt ami szerint Brown egyelőre nem kerül fel a Commissioner's exempt list"-re mert nincs csapata de ha szerződtetik akkor ez megváltozhat:

twitter.com, nfl.com, Fotó: wsj.com