Jay Gruden állásába kerülhet egy vasárnapi vereség

A Washington Redskins a New York Giants otthonában lép pályára vasárnap este és a hírek szerint hétfőn állás nélkül maradhat a vendégek vezetőedzője. Legalábbis a hírek szerint egy újabb vereség után a Redskins vezetősége megválik Jay Gruden-től.

A Redskins elvesztette mindhárom idei mérkőzését így jelenleg nagyobb esélye van az 1/1-es választásra mint a playoffra. A szurkolók nagyon elégedetlenek a csapat támadóegységével pedig a védelem még náluk is gyengébben teljesít.

Folyamatosan téma Case Keenum lecserélése de Gruden egyelőre ragaszkodik a veteránhoz így az elsőkörös Dwayne Haskins és a sérülésből visszatérő Colt McCoy a padon marad. Lehet valami igazsága a vezetőedzőnek mert az offense legnagyobb problémáját nem a passzjáték hanem a futójáték jelenti. Három mérkőzésen csak 144 futott yardot tudtak összehozni és csak egyetlen egy futott touchdownt szereztek. Adrian Peterson a csapat legeredményesebb futója a maga 62 yardjával.

Az ellenfél sem a franchise történetének legjobb szezonját futja de az ottani irányítócsere egy kicsit felrázta Őket. Leültették Eli Manning-et és az újonc Daniel Jones-al múlt vasárnap megszerezték az első győzelmüket. A Redskins vezetősége egyelőre nem hozta meg ezt a döntést és egy újabb vereség után Haskins már nem Gruden vezetése alatt fog bemutatkozni az NFL-ben.

nfl.com, Fotó: twitter.com