Dráma a végjátékban, egy pontos Seahawks siker (videóösszefoglaló)

Tegnap hajnalban a Seattle Seahawks és a Los Angeles Rams összecsapásával kezdődött az 5. játékhét. A mérkőzés nagyon kiegyensúlyozott játékot hozott amelyet csak az utolsó másodpercekben, egy kihagyott mezőnygól döntött el a hazai csapat javára.

A hazaiak irányítója Russel Wilson nagyon kirobbanó formában van, pályafutása legjobb szezonját futja amit bizonyított a Rams ellen is. 268 yardot és 4 touchdownt passzolt. Emellett a futójátékra sem lehetett panasz, a Chris Carson vezette egység 167 futott yarddal zárt.

A vendégek viszont nagyon egyoldalúak voltak, főként a levegőben akartak yardokat szerezni. Jared Goff 395 yardot, 1 TD-t passzolt de egy alkalommal eladta a labdát. Gerald Everett és Cooper Kupp nagyon jó napot zárt, előbbi 136, utóbbi 117 elkapott yardot szerzett. Todd Gurley viszont nem brillírozott, 51 futott yarddal zárt de azért így is szerzett 2 futott touchdownt.

instagram.png

Wilson most először tudott 200 passzolt yard fölé jutni a Rams ellen és 156 passzkísérlet óta nem adta el a labdát ami a leghosszabb sorozat a karrierje során. Az irányító folytatta a jó sorozatát, az utolsó 3 Rams elleni mérkőzésen minimum 3 TD-t passzolt. Viszont egy másik sorozata is folytatódott, 2012 óta a Rams ellen már 56 alkalommal sackelték amelynél többször egy irányítót sem vittek földre egy csapat védői.

Az első félidő összefoglalója:

 

A második félidő összefoglalója:

 

Videó: facebook.com/NFL recaps; Fotó: seattletimes.com