Továbbra is Kyle Allen a kezdő, Cam Newton folytatja a rehabilitációját

A Panthers ezen a héten sem változtat a megszokott dolgokon. Legalábbis erre törekszik a vezetőedző Ron Rivera, amikor a vasárnapi, Buccaneers elleni, Londonban megrendezésre kerülő első nemzetközi mérkőzésére készíti fel a csapatát.

Az irányító Cam Newton a keddi edzés kezdetén jelent meg motoros kerékpárján ülve, de Rivera megerősítette, hogy Newton nem fog Londonba utazni. Newton nem játszott, mióta a Panthers a 2. héten a Thursday Night Football mérkőzésen kikapott a Tampa Bay csapatától.

"Orvosi szempontból a legjobb dolog az, ha tartózkodik attól, hogy nyolc órán át egy repülőgépen legyen és folyamatosan állnia kelljen." mondta Rivera.

Ugyanez a gondolkodásmód volt az oka annak, hogy Newton nem volt ott a pálya szélén, amikor a Carolina múlt vasárnap győzött a Jacksonville ellen.

"Folytatja a rehabilitációját." mondta Rivera Newtonról. "Nincs konkrét terv. Mindent meg fog tenni, amit elterveztek. Kyle Allen a kezdő és ebből indulunk ki."

Allen, aki ebben a szezonban 3-0-ás mutatót produkált eddig kezdőként, a negyedik egymást követő meccsét fogja játszani kezdőként. Ez lesz az első tengerentúlon játszott meccse.

"Csütörtökön reggel érkezünk meg és két napunk lesz az akklimatizálódásra." mondta Allen. "Nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lesz."

Ez a terv.

Rivera és személyzete megvizsgálták, hogy más csapatok hogyan álltak hozzá a londoni utazáshoz és a szerda éjszakai repülést ítélték a legjobb választásnak.

"Megpróbáljuk a kedd-szerdát végigcsinálni úgy, ahogy a szerda-csütörtököt szoktuk, tudva azt, hogy szerdán este utazunk és megpróbálunk minél jobban alkalmazkodni." mondta Rivera az edzéstervről. "Igyekszünk megtenni mindent annak érdekében, hogy a péntek, a szombat és a vasárnap a lehető legmegszokottabb legyen a srácok számára."

"Ez egy nagyon fontos divízión belüli meccs." tette hozzá. "Sok minden múlik rajta. Jól játszunk és ezt szeretnénk is folytatni."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: cbssports.com