Mike Tomlin-ért elsőkörös választást adna a Redskins tulajdonosa

A hírek szerint a Washington Redskins tulajdonosa, Dan Snyder a Pittsburgh Steelers Super Bowl győztes vezetőedzőjét Mike Tomlin-t nézte ki csapata következő vezetőedzőjének. Egyes beszámolók szerint olyan komolyan gondolja a HC megszerzését, hogy össze is állították egy "csomagot" amely minimum egy elsőkörös választást is tartalmaz.

A Redskins a múlt héten, öt év után megvált Jay Gruden-től és tegnap este a csapat 5 vereség után megszerezte az első győzelmét az idei szezonban. Az azonban igaz, hogy ehhez tökéletes ellenfél volt a náluk is borzasztóbban teljesítő Miami Dolphins.

A Steelers a nyáron egy évvel meghosszabbította Tomlin szerződését így jelenleg 2021 végéig szerződés köti az acélgyári csapathoz. A szurkolók az idei szereplés miatt annyira már nem ragaszkodnak az edzőhöz. Persze nincs könnyű szezonja a Steelers padján miután sorra kidőlnek az irányítói.

instagram.png

Tomlin neve mellett több edző neve is felmerült mint a Redskins jövőbeli vezetőedzője. A Steelers HC mellett a New York Jets korábi vezetőedzőjét, a Tampa Bay Buccaneers jelenlegi defensive koordinátorát Todd Bowles-t és a Kansas City Chiefs offensive koordinátorát Eric Bieniemy-t emlegetik.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com