Mit lehet kezdeni ezzel a csapattal?

I.negyed: Így kell kezdeni egy londoni mérkőzést, amúgy Winstonosan. Mindjárt elsőre egy interception. Gyönyörű! Az ellenfél ezt mezőnygólra váltja. Ezután puntolgatás következik, a Bucs támadófalának belseje pedig olyan mint a szita. Végül a Panthers csak átgaloppozik a pályán és a végét McCaffrey zárja le, egy egy yardos futással. 0:10.

II.negyed: Bár a Bucs csak puntig jut, Ray-Ray McCloud bénázása lehetővé teszi, hogy a Kalózok újra támadjanak. Végül ez Ronald Jones révén touchdown-nal zárul. A mérkőzés ezen szakaszában nem úgy tűnik, hogy a Panthers átütő erővel bír, hogy mégis így legyen ezért Jameis Winston tesz a legtöbbet egy újabb interception-nel. Ezt már TD-re váltja az ellenfél. Ezúttal is McCaffrey, bár most egy Kyle Allen passz után. Ezután a Bucs támadásában a támadófal folytatja irányítójának feláldozását, melynek 2 sack és egy labdavesztés az eredménye. Mivel ez két percen belül történik, pont már nem születik, bár a Panthers még megpróbálkozik egy 60 yardos mezőnygóllal. Sikertelenül. 7:17 a félidő.

III.negyed: Némi tötyörészés után ismét a Panthers tesz fel három pontot, majd Jameis ha egyszer elkezdi az interception gyártást, nem tudja abbahagyni. Egyszerűen tetszik neki! Ezt ismét egy touchdown-nal bünteti az ellenfél. A negyed utolsó pontszerzése Matt Gay nevéhez fűződik. A sikeres mezőnygól 54 yardról történik. 10:27.

IV.negyed: A Panthers azonnal egy TD-vel nyit Curtis Samuel révén. Erre a Bucsnak van még válasza egy 10 yardos Cameron Brate elkapás után. A kétpontos is sikeres. Elkezdődik ismét egy kis puntolgatás, melynek az eredménye Bobo Wilson hibája, ami után a kedvező pozícióból induló Párducok megtoldják előnyüket egy újabb mezőnygóllal. Ezután egy olyan drive jön, ami Dare Ogunbowale TD-jével ér véget és a kétpontos is jó ismét. Hogy ne legyen hősies a befejezés, arról ismét a kevés idő miatt kapkodó Winston gondoskodik. Két egymást követő drive is interception-nel zárul.

A Bucs nem hiszem, hogy túl sok európai szimpatizánst szerzett ezzel a fellépéssel. A támadófal egy szita, az első félidőben 6 sack és 7 ütés volt a termés. Igaz ezt a második félidőre sikerült visszaszorítani. Ennek ellenére ez pocsék. Aztán ott van ez a számtalan turnover. 5 interception és 2 fumble. Nem emlékszem, hogy láttam győztes csapatot ennyi eladott labdával. Mit lehet kezdeni ezzel a csapattal? Valószínűleg ez a kérdés járhat most Bruce Arians fejében. Most jön a bye week, így lesz ideje gondolkodni.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com