Két elsőkörös választást adtak a védőért

eg9tsbkwwaa0id.jpg

Már hónapok óta témát szolgáltatott Jalen Ramsey sorsa az NFL-ben és ma hajnalban eldőlt, hogy a Los Angeles Rams játékosaként folytatja a cornerback. A Jacksonville Jaguars "szépen keresett" a védőjével mert megkapták a Rams 2020-as, 2021-es elsőkörös és a 2021-es negyedik körös választását.

A jelenleg 24 éves Ramsey-t 2016-os Draft első körének 5. helyén választotta ki a Jaguars. Az első három szezonból kétszer is bekerült a Pro Bowl és egyszer az All-Pro első keretébe is. 193 tacklet, 9 interceptiont, 1 kierőszakolt fumblet, 1 touchdownt szerzett és 44 passzt védekezett le.

Ramsey idén lép újonc szerződésének utolsó előtti évébe mert a Jaguars lehívta az ötödik éves opcióját. Ettől függetlenül a védő azonnal szerette volna megkapni a megahosszabbítást és ennek hangot is adott az előszezonban. Több minicirkusz és távolmaradás után a nagy szerződést ugyan nem kapta meg de kikerült Jacksonvilleből.

instagram.png

A Rams-nek szüksége volt cornerbackre mert nem sokkal Ramsey megszerzése előtt jelentették be, hogy Marcus Peters-t elcserélték a Baltimore Ravens-el és sérültlistára tették Aqib Talib-ot. Peters-ért cserébe a linebacker Kenny Young érkezett az Angyalok városába.

nfl.com, Fotó: twitter.com