Hogyan értékeli a Giants újoncait a PFF?

Tonnaszámra gyűjtöttük az offseasonban a draft jogokat, aminek az lett az eredménye, hogy 10 újonc, köztük 3 első körös dookie került hozzánk. Nagy szerepe lesz ezeknek a játékosoknak a következő 3-4 évünkben, így kettőzött figyelem irányul rájuk. Lássuk a Pro Football Focus hogyan látja őket.

Daniel Jones

A 25. helyen áll az irányítók rangsorában, 59,5-ös értékeléssel. Természetesen a bemutatkozó Buccaneers elleni mérkőzésen volt a legjobb, majd folyamatosan javultak az osztályzatai. Ahogy az előszezonban megmutatta, el tudja osztogatni a labdákat, azonban úgy látszik, hogy jelenleg bármikor benne van egy turnover, összesen 9 alkalommal adta el a játékszert. Ezen sürgősen javítania kell.

Dexter Lawrence

Páran már papot hívtak volna a preseasonban, hiszen nem volt túl aktív a felkészülési meccseken. A Cowboys ellen is hosszú ideig láthatatlan volt, a második héttől azonban odacsapott a lovak közé. Ami durva, hogy legutóbb 61 snapet töltött a pályán és végig effektív tudott maradni. Nemcsak a futások megállításához ért, hanem az irányítóhoz is odaér, 2 sackje van már. Nagyon bizakodóak lehetünk vele kapcsolatban. 87,2-vel a hetedik helyen tanyázik a belső védőfalemberek rangsorában.

DeAndre Baker

A legrosszabb cornerback a PFF-nél, a 31,3-as osztályzat extrém rossz. Borzasztóan kezdett, igaz ebben benne volt a defensive coordinator James Bettcher szerepe is, aki nem tudta kialakítani a Bakerhez illő játékstílust. A harmadik héttől középszar.

Oshane Ximines

Korrekt teljesítményt nyújt ahhoz képest, hogy egy harmadik körös újonc. Az 59. helyen áll 64,8-as osztályzattal. Persze kételyekkel kell kezelni ezeket az értékeket, hiszen ebben a tekintetben Lorenzo Carter a legjobb passzsiettetőnk és Markus Golden a legrosszabb...

Julian Love

Egy snapje van a defense-ben, így őt most engedjük el.

Ryan Connelly

Hamar előre került a depth charton és a sérüléseknek köszönhetően komoly játékidőhöz is jutott. Az élet azonban kiszúrt vele, hiszen ACL szakadást szenvedett, így már csak jövőre láthatjuk.

Darius Slayton

Szép csendben ő is előkerült, eddig 189 elkapott yarddal áll, amivel a harmadik csapaton belül és már most hasznosabb, mint Cody Latimer. A PFF is értékeli az igyekezetét, a 31. helyen van 72,2-es értékeléssel. Csak így tovább!

Corey Ballantine

Egyelőre a special teamben foglalkoztatjuk.

Gerorge Asafo-Adjei

IR-en pihenget.

Chris Slayton

Ő pedig a gyakorlócsapatban.

Hogyan látjátok, a valóságot tükrözik ezek az osztályzatok, vagy kissé vakon van a PFF? Szerintetek ki lesz 3-4 év múlva a legjobb játékosunk ebből a class-ból?

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu