Ron Rivera beszélt Cam Newton helyzetéről a pihenőhét elején

Sok jelentés és vélemény látott napvilágot mostanában az irányító Cam Newton lehetséges visszatéréséről, a vezetőedző Ron Rivera erős választ adott ezekre, amikor kedd reggel nyilatkozott a médiának.

"Cam megtette azt, amit kérünk tőle kapitányként. Ott volt és támogatta a csapattársait, ott volt mindenhol." mondta Rivera. "Amikor találkoztunk, amikor először összeültünk és beszélgettünk erről, azt mondtuk neki: "Hé, nem fogunk nyomást gyakorolni rád. Összefogunk, összetartunk és a srácok majd játszanak." Tehát addig, amíg nem 100%-os, amíg nem áll készen, nem foglalkozunk vele. Mindent megtett, amit kértünk tőle. Azoknak az emberek, akik azt kérdezik: "Nos, miért nem volt a csapat mellett?", azt tudom mondani, itt volt mellettünk, csak nem akarjuk, hogy ok nélkül álljon a pálya szélén négy és fél órán keresztül. Ez az igazságtalan dolog ebben. Nem akartuk kitenni őt egy nyolc és fél, kilenc órás repülésnek.

"Úgy gondolom, hogy az embereknek meg kell érteniük, hogy ez a fiatalember mindent megtett, amit kértünk tőle. Próbálom tartani magam ahhoz, amit mondtam. Nem fogunk nyomást gyakorolni rá. Tehát addig, amíg az orvosok hasonló véleményen vannak, addig folytatjuk azt, amit most csinálunk."

Rivera tudja, hogy Newton eltökélt szándéka a visszatérés, de fontos, hogy ne siesse el és teljes mértékben felépüljön.

"Ezért amikor leültünk és beszéltem vele, azt mondtam neki: "Tudod, Cam, amikor itt az idő. És valójában te vagy az egyetlen, aki tudja." Tehát innen megyünk tovább és a jelenre összpontosítunk."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu