A Redskins az egész szezonban fagyasztaná a liga egyik legjobb bal oldali tacklejét

Trent Williams már az offseasonban egyértelművé tette, hogy nem akar tovább a Washington Redskins csapatához tartozni és ennek megfelelően kiülte az alapszakasz első hat mérkőzését. A helyzet kezelésére új ötletük támadt a fővárosban ami szerint az egész szezont kihagyhatja az offensive tackle.

A Redskins vezetői most kitalálták, hogy annak ellenére, hogy több csapat is szívesen megszerezné a játékosukat inkább a partvonal mellett tartják az egész szezonban és a szezon után próbálják meg értékesíteni.

A trade időszak két hét múlva kedden, október 29.-én lezárul így addig lehet elcserélni a játékosokat. Ha kiültetik Williams-t az egész szezonra azzal az értéke biztosan nem fog nőni sőt a csapatok a szabadügynökpiacról ellenérték nélkül is meg tudják erősíteni a keretüket és akkor természetesen még ott lesz az áprilisi Draft is.

A Cleveland Browns több alkalommal is megkereste a Redskins csapatát de eddig mindig elutasították Őket. Arról nincs hír, hogy milyen választást kapnának érte de valószínűleg egy első körös választás benne lenne a csomagban. Logikusan végiggondolva most biztosan többet kapnának érte mint egy teljes egészében kihagyott szezon után.

nfl.com, Fotó: bleacherreport.com