Joe Flacco-t egyelőre nem cseréli le a Broncos

A Denver Broncos péntek hajnalban két győztes mérkőzés után a vártnál simább mérkőzésen kikapott a Kansas City Chiefs csapatától. A 30-6-ra elvesztett találkozó után a szurkolók igencsak kikeltek Vic Fangio vezetőedző és Joe Flacco irányító ellen de a hírek szerint nem lesz változás.

Persze ez csak arra vonatkozik, hogy Flacco megtartja a kezdő posztját. Fangio állása nincs veszélybe ugyanis 6 mérkőzés után biztosan nem fognak meneszteni egy vezetőedzőt. Flacco-t pedig agyonverték a Chiefs védői így egyetlen játékosként nem lehet az Ő nyakába varrni a vereséget.

A támadófal nem védi megfelelően a 34 éves irányítót mert 6 mérkőzésen 23 alkalommal sackelték, ebből 8-szor a Chiefs védői. Az viszont már érdekesebb, hogy 7 fumblet is összehozott amelyből 3-szor el is vesztették a játékszert. Nála többször csak Marcus Mariota-t és Jameis Winston sackelték így egy kicsit még várjunk a leváltásával.

Bár ha másik oldalról nézzük az egész történetet akkor a ligában nem nézik, hogy milyen nyomás van az irányítón mert Mariota már padra került és Winston-nál is nagyon rezeg a léc.

nfl.com, Fotó: predominatntlyorange.com