Belejött a Vikings, 72 pontos mérkőzésen nyert a Lions ellen

Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a Vikings a második félidőben sikeresen ellépett ellenfelétől, jött is a győzelem. Sorozatban harmadik meccsét nyerte meg a Minnesota Vikings együttese, miután 42:30 arányban idegenben legyőzte a Detroit együttesét. Fontos ez a siker, hiszen a csoportbéli ellenfelekkel szemben 1-2-re javítottunk. Annak ellenére sikerült ma a győzelem, hogy nem mi szereztünk vezetést, de szerencsére hamar jött az egyenlítés. Adam Thielen szerezte az első TD-nket, de sajnos meg is sérült a combhajlítója és talán csuklója is, így hamar kiszállt a meccsből. Zimmer a meccs után sajtótájékoztatón nem mondott friss infókat a sérülésével kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy ellenfél meg kell emelni a kalapunk a Lions elkapója, Marvin Jones Jr. előtt, aki 4 TD elkapással keserítette a ma nem jeleskedő védelmünket. Igen, sajnos a defense ma nem állt a helyzet magaslatán, hiszen 433 yardot és 4 TD-t kaptak. A végén azért összejött 2 sack és egy Waynes interception is.

Dalvin Cook ma is remekelt, 5. meccsét is teljesítette 100+ yarddal. Ma 142 yard és 2 futott TD volt a teljesítménye.

Diggs mióta volt az az incidens csak olyan meccseket hoz, amin legalább 100 yard elkapása van. Ma 142 yardig jutott. TD is majdnem összejött, csak a 80 yardos sprint és elkapás után elfogyott az ereje és földre vitték 4 yardra a gólvonaltól.

Arra is megkaptuk a választ, hogy vajon sikerül-e átmentenie a múltheti teljesítményét Cousins-nak. És igen, Kirk ma megint 4 TD passzt osztott ki. Olyannyira megy neki a játék, hogy a legutóbbi 3 meccsen 976 yard, 10 TD és 1 INT a statisztikája. 2004 óta az első olyan Vikings irányító, aki egymás utáni két meccsen tudott 300+ yardot és 4 TD-t passzolni. Legutóbb ez Daunte Culpepper-nek sikerült.

A zárás előtt említsük még meg Olabisi Johnson-t is, aki megszerezte első TD elkapását profi pályafutása során. A 7. körben kiválasztott elkapó 4 elkapással, 40 yarddal és 1 TD elkapással zárt.

Most irány vissza Minneapolis és nincs idő a pihenésre, mert rövid hét következik. Csütörtökön ismét bevetésen vagyunk, a TNF keretén belül az 1-6-al álló Washington Redskins-t fogadjuk a US Bank Stadium-ban.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: prideofdetroit.com