Super Bowl MVP-t szerződtetett a Jaguars

malcolmsmith.jpg

A Jacksonville Jaguars megnyerte a vasárnapi Cincinnati Bengals elleni mérkőzést de a győzelemért nagy árat fizetett a csapat linebacker sora. A sok sérülés miatt erősítésre volt szükségük és választásuk a korábbi Super Bowl MVP-re, Malcolm Smith-re esett.

Smith a Seattle Seahawks hetedik körös választottja volt a 2011-es Drafton de főként akkor ismerték meg az emberek amikor a 2014-es Denver Broncos elleni Super Bowl-on megválasztották a döntő MVP-jének. Egy évvel később csatlakozott az Oakland Raiders-hez de kétéves szerződése lejártát követően nem tartottak igényt a további szolgálataira.

Ekkor csatlakozott a 49ers-hez de az Oakland-i időszakhoz hasonlóan az utolsó két éve sem a sikerekről szólt. Sérülés miatt teljes egészében ki kellett hagynia a 2017-es szezont majd a tavalyi szezonban is csak 12 mérkőzésen lépett pályára. 35 tacklet szerzett és egy passzt védekezett le az előző szezonban. Az idei keretszűkítés során megváltak tőle.

Smith szerződtetésével tulajdonképpen kijelenthető, hogy a Jacksonvilleben elkezdték gyűjteni azokat akiket korábban megválasztottak a döntő legértékesebb játékosának. Nick Foles volt az első de az irányító az első mérkőzésén megsérült. Biztosan remélik, hogy Smith esetében nem ez a minta folytatódik.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: