Születésnapján tették parkolópályára az irányítót

A Cincinnati Bengals az idei szezonban elvesztette az összes mérkőzését így változásokra számíthattunk és tegnap lecserélték a csapat kezdőirányítóját. A kilencedik szezonját taposó Andy Dalton padra került és helyette az idei Draft negyedik helyén kiválasztott Ryan Finley fog kezdeni.

A Bengals csapata számára pihenőhét következik így két hetük van felkészülni a csoportrivális Baltimore Ravens elleni mérkőzésre az új irányítójukkal a center mögött. A passzolt yardokban Dalton idén a negyedik helyen áll de a 9-8 TD-interception arány nem fest túl jól.

A Bengals azonban ezer sebből vérzik és Dalton leváltása önmagában nem lesz gyógyír a problémákra. A csapat mérkőzésenként átlagosan csak 59.5 futott yardot szerez mérkőzésenként amivel a liga leggyengébb egységének számítanak.

Ráadásul Dalton leváltásának bejelentése sem volt túlságosan szerencsés mert az irányító tegnap ünnepelte a 32. születésnapját. Persze mint tudjuk ez üzlet de Dalton 128 mérkőzésen kezdett a csapat játékosaként, második helyen áll a franchise örökranglistáján a passzolt yardokban és holtversenyben első a passzolt touchdownokban így méltányosságból legalább a mai napot megvárhatták volna a bejelentéssel.

nfl.com, Fotó: twitter.com