NFL HUNGARY

2019.okt.30.
Írta: nflfan komment

Testvérpár az elmúlt forduló legjobb védői

A Bosa testvérek nagyon jól teljesítettek vasárnap így nem meglepő módon Őket választották az előző játékhét legjobb védőinek az NFL-ben. A testvérpár 5 sacket szerzett a hétvégén amivel megdöntötték a testvérek ligarekordját amelyet korábban a Watt tesók tartottak.

Tovább

Születésnapján tették parkolópályára az irányítót

A Cincinnati Bengals az idei szezonban elvesztette az összes mérkőzését így változásokra számíthattunk és tegnap lecserélték a csapat kezdőirányítóját. A kilencedik szezonját taposó Andy Dalton padra került és helyette az idei Draft negyedik helyén kiválasztott Ryan Finley fog kezdeni.

Tovább

A Giants-nél folytatja Leonard Williams

Közeledünk a trade deadline-hoz és a szezon ezen szakaszában rendre nyélbe ütnek egy-egy nagyobb cserét. Előzetesen a New York Giants-től lehetett várni egy-egy tranzakciót, azonban inkább az eladói oldalra vártak Őket. Ehhez képest megszerezték Leonard Williams-t a Jets-től.

Tovább

Super Bowl MVP-t szerződtetett a Jaguars

A Jacksonville Jaguars megnyerte a vasárnapi Cincinnati Bengals elleni mérkőzést de a győzelemért nagy árat fizetett a csapat linebacker sora. A sok sérülés miatt erősítésre volt szükségük és választásuk a korábbi Super Bowl MVP-re, Malcolm Smith-re esett.

Tovább

A Patriots a Falcons kezdőelkapójával erősítette meg az elkapósorát

A New England Patriots elkapósorát igen erősen megerősítették miután tegnap sikerült megszerezniük az Atlanta Falcons kezdőjátékosát, Mohamed Sanu-t. A címvédő az idei évben már próbálkozott az elkapósor megerősítésén de az Antonio Bronw-n és Demaryius Thomas üzlet nem jött be nekik.

Tovább

Aaron Rodgers tökéletes passer ratingel zárt

A Green Bay Packers tegnap este nagyon simán, 42-24-re legyőzte az Oakland Raiders csapatát és Aaron Rodgers tökéletes irányító mutatót ért el a mérkőzésen. A hazaiak irányítójának 31 passzából 25 sikeres volt, 429 yardot passzolt, kiosztott 5 touchdownt passzt és Ő maga is futott egyet.

Tovább

A Cardinals is erősnek bizonyult a Giants-nek

Nagyon gyenge kezdés után sikerült felkapaszkodni, a jó sorozatunk azonban nem sokáig tartott és végül egy viszonylag sima vereséget szenvedtünk hazai pályán az Arizona Cardinals ellen. A végén még egy utolsó utáni esélyünk is lett volna fordítani, azonban a támadófalunk visszatért a néhány évvel…

Tovább

Belejött a Vikings, 72 pontos mérkőzésen nyert a Lions ellen

Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a Vikings a második félidőben sikeresen ellépett ellenfelétől, jött is a győzelem. Sorozatban harmadik meccsét nyerte meg a Minnesota Vikings együttese, miután 42:30 arányban idegenben legyőzte a Detroit együttesét. Fontos ez a siker, hiszen a…

Tovább