Le’Veon Bell iránt a Steelers, a Packers, a Chiefs és a Texans is érdeklődött

Kedden délután jött a hír, hogy a New York Jets a csereidőszak lezárása előtt megválna kezdő running backjétől Le’Veon Bell-től. Persze csak igen magas Draft cetlikért cserébe váltak volna meg az idén szerződtetett 27 éves futójuktól.

A jelek szerint nem érkezett olyan ajánlat amely tetszett volna a Jets elöljáróinak mert Bell a csapatánál maradt. Érdeklődőből viszont nem volt hiány mert az ügynöke elárulta, hogy a Green Bay Packers, a Kansas City Chiefs, a Houston Texans és Bell korábbi csapata a Pittsburgh Steelers is érdeklődött iránta.

A legérdekesebb érdeklődő egyértelműen a Steelers volt mert igen rossz szájízzel váltak el a felek. Bell tavaly sorozatban második évben is franchise taget kapott de nem írta alá a taget így teljes egészében kihagyta a szezont. A pletykák szerint a Steelers felajánlott neki egy hosszútávú szerződést ami többet hozott volna mint a későbbi Jets-es kontraktusa de Bell tavaly elkapó nagyságrendű szerződést akart magának.

A többi csapat kiléte is érdekes azért mert mindegyik playoff helyen van. A Packers-nél Aaron Jones nagyon jó szezont fut így erős párost alkothattak volna. A Texans már tradelt két futót Duke Johnson és Carlos Hyde személyében és a hírek szerint tagadják az érdeklődést. A Chiefs-nél biztosan elsőszámú futó lett volna mert Kansasben LeSean McCoy és Damien Williams áll bevetésre.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com