A Falcons a fizetési sapkával is nagy bajban van/lesz

Az Atlanta Falcons minden várakozást alulmúl az idei szezonban mert csak egyetlen győzelmet szereztek az eddigi nyolc mérkőzésükön így tulajdonképpen már elment az idei szezonjuk. Ráadásul a jövőjük sem túlságosan rózsás mert a fizetési sapkájukat elnézve a következő szezon sem egyszerű a számukra.

Nagyon a remeg a pad Dan Quinn vezetőedző alatt de mivel a múlt héten bye week-en voltak és nem váltották le így nagy valószínűség szerint az eredményektől függetlenül a szezon végéig a posztján marad. Csak a pozíciós edzőket variálták meg tegnap. Na de merre tovább? Illetve milyen játékoskerettel vágnak neki a következő szezonnak.

Matt Ryan és Julio Jones személyében van két olyan játékosuk a keretben akik 53,966 millió dollárt foglalnak el a jövő évi fizetési sapkában. Bármelyiküket is elküldeni anyagi öngyilkosság lenne mert idén hosszabbítottak mindkettejükkel.

A legnagyobb problémát azonban mégis az jelenti, hogy rengeteg jól kereső játékosuk van és közülük a 10 legjobban kereső elfoglalja a jövő évi fizetési sapka 73%-t. Tovább nézve a legjobban kereső 22 játékos a sapka 94%-t foglalja el és már a mostani szerződésekkel is 3.5 millió dollárral a fizetési sapka felett vannak.

twitter.com, Fotó: sportscasting.com