A Panthers sack rekordot érhet el

CSAPAT STATISZTIKÁK

- A Carolina megnyerte 3-1-re a turnover csatát két interception-t és egy fumble recovery-t elérve. A Panthers-nek így már 4-0 a mutatója azokon a meccseken, amelyek során megnyerték a turnover csatát csatát ebben a szezonban és az NFL-ben az ötödik helyen állnak +6-os turnover mutatóval.


- A Panthers négy sack-et ért el és ebben a szezonban 34 sack-kel vezetik az NFL-t. A Carolina, ha továbbra is ilyen tempóban szerzi a sack-eket, megdöntheti a 2013-as és 1996-os franchise rekordot (60 sack).
- A Tennessee támadóalakulata a második félidőben 24-22-re nyerte a first down és 431-370-re a nettó yard mutatókat. Az első félidő után a Panthers volt a jobb 13-5-ös first down és 202-114-es yard mutatóval.
- A Panthers 156 yardot futott, ez volt a harmadik meccs ebben a szezonban, amikor legalább 150 yardot futottak. A Carolina a hatodik az NFL-ben a meccsenkénti 132,9 futott yarddal.
- A Panthers a négy red zone lehetőségből hármat pontokra váltott. A Carolina 66,6 százalékos red zone mutatót produkált a csapat öt győzelme és 50,0 százalékos mutatót a három vereség során.
- A Titans csapatát 11 alkalommal büntették, összesen 99 yardra, ebből sokat a nagy játékok során követtek el.
- A Tennessee védelme a meccs előtt a negyedik volt a bajnokságban mindössze 16,9 engedett ponttal és a kilencedik 3,8 engedett yarddal futásonként. A Carolina 30 pontot szerzett a meccsen, ami a Titans csapatától a legrosszabb teljesítmény ebben a szezonban és a futásonkénti átlag 4,7 yard volt.
- A Carolina először tudott nyerni a Tennessee ellen hazai pályán. A Titans volt az egyetlen csapat, amely ellen a Carolina még egyszer sem tudott nyerni hazai pályán.

JÁTÉKOS STATISZTIKÁK

Panthers

- Christian McCaffreynek 146 futott yardja volt, két futott TD, 20 elkapott yard és egy elkapott TD mellett. Ez volt ebben a szezonban a hatodik olyan meccse, amikor legalább 150 scrimmage yardot szerzett, Jim Brown és Matt Forte mellett ő a harmadik játékos, akinek a szezon első felében hat ilyen meccse volt. Emellett ez volt a hetedik alkalom McCaffrey első három szezonját figyelembe véve, amikor legalább egy futott és egy elkapott TD-t is szerzett, ami az NFL történetében a második legtöbb.
- McCaffrey 58 yardos touchdown futása a harmadik legalább 50 yardos TD futása volt idén, ezzel beállította DeAngelo Williams 2008-as franchise rekordját.
- DJ Moore hét elkapással 101 yardot szerzett, ez volt az első 100 elkapott yardos meccse ebben a szezonban. Curtis Samuel három elkapással 64 yardig jutott, egy elkapott TD mellett.
- Kyle Allen 4/13-as passz mutatóval kezdte a meccset, de kilenc egymást követő sikeres passzal és két touchdown átadással zárta az első félidőt. A meccs végi mutatói: 17/32, 232 yard, két touchdown és egy interception.
- Colin Jones karrierjének első futása során sikeresen megoldott egy fake punt-ot, öt yardot szerezve megcsinálta a first down-t.
- Donte Jackson-nak egy interception-je és egy fumble recovery-je volt, ez volt a szezonban a harmadik interception-je. 2016 óta ő az első Panthers játékos, akinek ez sikerült és egyike annak a hét NFL játékosnak, akik ebben az évben képesek voltak erre.
- Tre Boston megszerezte az első interception-jét a szezonban, ez volt a negyedik, amióta Panther lett. Most 12 interception-nél jár karrierje során.
- Shaq Thompson és Eric Reid 11 szereléssel a csapat legjobbjai voltak. Thompson-nak emellett volt egy sack-je és három yardveszteséges tackle-je is, míg Reid egy sack-et és egy kierőszakolt fumble-t ért el. Az elmúlt három meccsen Reid 25 tackle-t, két sack-et és egy kierőszakolt fumble-t ért el. Ő az egyetlen safety az NFL-ben, akinek két sack-je volt ezen időszak alatt.

Titans

- Derrick Henry 99 scrimmage yarddal és két TD-vel zárta a meccset. A második félidőben 95 yardot szerzett, miután az első félidőben csak négy futott yardot ért el két próbálkozásból.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu