A Panthers a sérült tartalék listára rakta Cam Newton-t

A Panthers a sérült tartalék listára rakta az irányító Cam Newton-t a lábsérülése miatt.

"Az elmúlt hét hétben Cam szorgalmasan követte a pihenési és rehabilitációs programot, de még mindig fáj a lába." mondta a general manager Marty Hurney. "A múlt héten két szakembert is meglátogatott, akik egyetértettek abban, hogy folytatnia kell azt az utat, amit a csapat orvosi személyzete előírt és hogy valószínűleg több időbe telik, amíg a sérülés teljesen rendbe jön."

"Mindannyian azt mondtuk, hogy lehetetlen ütemtervet felállítani erre a sérülésre. Senki sem csalódott emiatt nagyobbat, mint Cam. Ő az egyik legnagyobb harcos, akivel a több, mint 20, a ligában töltött évem alatt találkoztam. Most úgy döntöttünk, hogy a 100 százalékos formájának visszaszerzése érdekében a legjobb döntés az, ha Cam a sérült tartalék listára kerül."

A 2018-as szezon előtt Newton a hét év alatt csak három meccsen nem kezdett. Az egykori MVP a 2018-as szezon utolsó két mérkőzését kihagyta egy vállsérülés miatt, amit a holtszezonban megműtöttek. Aztán az előszezon harmadik meccsén bal lábfej sérülést szenvedett.

A 2019-es szezonban játszott két meccsén Newton a következő statisztikai mutatókat produkálta: 50/89, 572 passzolt yard, egy interception passzolt TD nélkül, valamint volt még öt futása is, amivel -2 yardot szerzett.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu