Mike Evans szerepében immáron Mike Evans

A szezon elején azt láthattuk, hogy Evans szerepkörét, mely a legtöbb yardot, a legtöbb touchdownt és a legtöbb first down-t jelenti, átvette Chris Godwin. Ez most visszakerült a mérleg eredeti serpenyőjébe és Evans visszavette, ami évek óta az övé volt ebben a franchise-ban. A Seahawks ellen is termelt 180 yardot, 12 elkapása mellett mindössze 4 felé szálló labda tévesztett célt. Szerzett 1 db. touchdown-t és még egy szerelése is volt, az ellenfél kierőszakolt labdavesztése után. Jár neki a 3 pont!

Lavonte David ezúttal is sokat robotolt és egy kis állandóságot jelentett a Bucs defense-ben. 9 szerelése mellett (2 negatív yardon) Russell Wilson-ra is veszélyt jelentett. 2 pontot kap.

Jameis Winston-t most nem érheti kritika. Nem volt ugyan fergeteges és győzelemre sem tudta vezetni a csapatot, de ha csak mindig hasonlóan szerepelne, nem lenne annyi negatív felhang. 335 passzolt yard, 2 touchdown kíséretében és 103,9-es passz rating. Labdaeladás nélkül, mert azért az a fumble véleményem szerint nem az övé volt. Az utolsó TD előtt ő futotta meg a negyedik kísérletet. Ezért megérdemel 1 pontot.

Jöjjenek a felesek!
Ha már futás! Ronald Jones-t nevezte meg Bruce Arians az első számú futónak. Bizonyára nem csak a Seahawks elleni teljesítménye miatt, de ez sem mutatott rosszul. 67 yard 1 TD mellett, 3,7-es yard/futás átlag. Valamint minden felé szálló labdát elkapott.

Jason Pierre-Paul jól tér vissza a sérülésből. Bár ez még nem az a Pierre-Paul, akit tavaly láttunk, azért most is összekapart 3 szerelést, volt egy közös sack-je Devin White-tal, 1 levédekezett passzkísérlete és további 3 alkalommal sikerült megütnie Russell Wilson-t.

S ha már szóba jött Devin White, róla is emlékezzünk itt meg! Sok még mindig a hiba. Főleg passz ellen, aminek most például egy pass interference szabálytalanság volt az eredménye, a célterület elé juttatva az ellenfelet.S volt még egy csúnyán elrontott szerelése futásnál. De mégis csinált 12 tackle-t, volt egy közös sack-je, 2 ízben paskolta még meg Wilsont és volt két kierőszakolt labdavesztése, amiből az egyiket sikerült is megszerezni. Egy 0,5 pontot ez talán még megér.

Viszont egy másik újoncon most el kell vernünk a port! Jamel Dean-nek bár volt 4 levédekezett passz kísérlete, emellett rengeteg negatív dolog is van a tarsolyban. D.K. Metcalf szinte végig dominálta őt. Róla született 2 touchdown is, valamint a sikeres két pontos. Engedett továbbá négy nagy játékot, ebből kettőt a hosszabbításban, ami végzetesnek bizonyult, még ha a TD-t nem is róla kaptuk. Igazából az egész secondary pocsék volt. Deant azonban nagyon megdolgoztatták ezen az estén és a megméretésen bizony könnyűnek találtatott a 93 kg-os defensive back.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: clutchpoints.com