Félidei draft értékelő - Buccaneers

jasonlichtdraft.jpg

A Buccaneers az elmúlt két évben rendkívül sok választást eszközölt a védelembe. Ugyanakkor sajnos el kell mondani azt, hogy akár Mike Smith, akár Todd Bowles a védelmi koordinátor, ezeknek a játékosoknak vajmi kevés ráhatása van a mérkőzések alakulására, hacsak negatív értelemben nincs.

Láthatjuk azt, hogy a 2019-es jó védelmeknél mindenhol beváltak az első körös kiválasztottak. Sőt immáron csapatuk húzó emberei. 49ers-Bosa (persze könnyű 1/2-re mondhatnánk, bezzeg nekünk csak az 1/5 jutott) , Panthers-Burns, Packers-Savage.

Devin White kezd éledezni, de még rengeteg a hiba játékában.
Sean Murphy-Bunting is rendkívül szürke. Van egy-két jó megmozdulása, de ugyanennyi rossz is. A mérkőzések egyes szakaszaiban szinte észrevehetetlen.
Jamel Dean ugye éppen legutóbb égett meg, amikor is elő kellett volna lépni Carlton Davis sérülése miatt.
Mike Edwards eddig elég pocsék coverage képességeket mutatott.
Anthony Nelson-t egy 4. köröshöz "méltóan" rendkívül limitált szerepkörben láthatjuk, most pedig meg is sérült.
Kickerünk Matt Gay igazából eddig nem okoz csalódást, persze azt sem mondhatjuk, hogy a mezőnygóljaival nyerünk.
Scott Miller megmozdulásait felidézni is csak nagyon alfában lehetséges.
Terry Beckner-nek meg ugyebár a gyakorló csapatból sikerült eltiltatni magát.

Bár én nem szeretem ezt az osztályzási formát, a többi oldalon megszokottak szerint én eddig az idei draftra adnék mondjuk egy D+ osztályzatot. Azt is csak White fejlődését és Gay ráfogható helytállását figyelembe véve. Persze természetesen egy draftot, csak 2-3 évre rá lehet tényszerűbben értékelni, de nem hiszem, hogy a 2-3 évvel ezelőtti választásaink értékelésénél ennél sokkal jobb osztályzat sülne ki a dologból.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com