A Panthers nem tudta lelassítani a Packers futójátékát

CSAPAT STATISZTIKÁK

- A Carolina 401 nettó yardot szerzett, míg a Green Bay 388-at. Ez a Carolina harmadik olyan meccse ebben a szezonban, amikor 400 yard fölé tudtak jutni és csak a második vereség, amikor az ellenfél kevesebb yardot szerzett.
- A Green Bay 163 futott yardot szerzett és három futott TD-t. Ez a harmadik meccs ebben a szezonban, amikor több mint 150 futott yardot szerzett a Carolina ellenfele. A Packers átlagosan 6,0 yardot szerzett futásonként.
- A Packers nyerte a turnover csatát 2-0-ra. A Carolina öt győzelme során a Panthers-nek 17 labdaszerzése volt, azonban a négy vereség során csak két alkalommal szereztek labdát.
- A Carolina 19 passzolt first down-t ért el, ami új szezoncsúcs. A Panthers 281 nettó passzolt yardot ért el, ami ebben a szezonban a második legjobb és új csúcs, amióta Kyle Allen az irányító.

JÁTÉKOS STATISZTIKÁK

Panthers

- Kyle Allen karriercsúcsot ért el 307 passzolt yarddal, 28 sikeres passza volt a 43 próbálkozásból és egy TD-t dobott. Emellett volt még egy interception-je és egy fumble-je is.
- Christian McCaffrey-nek ez volt idén a hatodik 100 futott yardos meccse, 108 futott yarddal és egy futott touchdown-nal zárta a meccset. Emellett volt még 33 elkapott yardja is, így 141 scrimmage yarddal zárta a meccset. McCaffrey futott TD-je a 11. ebben a szezonban és a hetedik egymást követő meccse, amikor futott TD-t szerez, ez az NFL leghosszabb aktív futott TD sorozata.
- DJ Moore második egymást követő meccsén ért el 100 elkapott yardot és karrierje során ez volt a harmadik ilyen találkozó. Beállította a karrier csúcsát kilenc elkapással, amivel 120 yardot szerzett.
- Greg Olsennek 8 elkapása volt, amivel 98 yardot szerzett, ez volt a legtöbb elkapása azóta, hogy 2017-ben kilenc elkapással zárt a Green Bay ellen. Olsen karrierje során 700 elkapás fölé jutott (701), amellyel az NFL története során a tight end-ek között az ötödik helyen áll.
- Gerald McCoy-nak egy fél sack-je és egy nagy yardveszteséges szerelése volt a félidő végén és megakadályozta, hogy a Green Bay az end zone-ba jusson. Négy szerelése volt a meccsen.
- Vernon Butler egy sack-et szerzett, a negyediket a szezonban, ami karriercsúcs.
- Eric Reid az elmúlt hét után ezen a hétvégén is a csapat legjobbja volt a szerelések számát tekintve (8).

Packers

- Aaron Jonesnak 93 futott yardja volt és három futott touchdown-t szerzett, ezzel ő lett a harmadik játékos, aki több futott touchdownd-t szerzett egy meccsen a Carolina ellen ebben a szezonban.
- Aaron Rodgers 233 yardot passzolt, idén ez volt a második meccse, amikor nem dobott TD passzt.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu