Arians megnyerte a turnover háborút volt csapata ellen.

I.félidő Jameis Winston mindjárt egy interception-nel zárja a félidő első drive-ját és egy touchdown-nal fejezi be a nagyszünet előtti utolsót. Utóbbit O.J.Howard-dal együttműködve, ezzel a két játékos több forduló óta tartó bújócskának vetett véget. Aztán, hogy ki bújt és ki volt a hunyó, arról mindenki döntsön maga belátása szerint. A köztes időben Ronald Jones is egy futott touchdown-nal fejez be egy támadó sorozatot, így ezek plusz az apró (mezőnygólok) kiadják, hogy a félidőben 17:13-ra a Bucs vezet.

II.félidő: Két-két labdavesztés következik mindkét oldalon (egy-egy interception és egy-egy fumble formájában) de touchdown-t csak a vendégek csinálnak, méghozzá kettőt. A Bucs csak mezőnygólokkal megy ellenfele után és négy pontos hátránnyal fordul az utolsó két percre. Végül a Bucs utolsó drive-ját Peyton Barber váltja TD-re, kialakítva a végeredményt.

A Cardinals azt hiszem mindent megpróbált. Nekiment negyedik kísérleteknek, amiből többször is folytathatták a támadást. Egy punt formáció után is csúnyán meghintáztatták a Bucs speciális egységét. Christian Kirk és Andy Isabella ismét közszemlére tette, mennyire nincs a helyzet magaslatán a Bucs secondary. Ennek többek között az lett az eredménye, hogy Vernon Hargreaves padra lett ültetve az utolsó negyedben, mert Arians úgy értékelte, nem küzd eléggé. Viszont a Bucs jobban oldotta meg a 3. down-os szituációkat és a vörös zónában is hatékonyabb volt, s ez most elég volt a szűkös győzelemhez.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucsnation.com