A sírból jött vissza a Steelers, playoff szereplők lehetnek idén

A Pittsburgh Steelers-t az első játékhét rangadóján agyonverte a New England Patriots majd utána a szezon hátralevő részére elvesztették Ben Roethlisberger-t így már mindenki temette a csapatot. Az acélgyári csapat azonban mindenkit meglepve visszajött a sírból.

A Steelers megnyerte az utolsó 4 mérkőzését így az 1-4-es mérleg 4 mérkőzést követően 5-4-é változott. Ha ma érne véget az alapszakasz akkor az AFC hatodik helyén rájátszás szereplő lenne a csapat. Ráadásul jó sorsolásuk van az alapszakasz hátralevő részében.

Sorrendben csütörtök este a Cleveland Browns, majd a Cincinnati Bengals, megint a Browns, az Arizona Cardinals, a Buffalo Bills, a New York Jets és végül a Baltimore Ravens következik. A hátralevő ellenfeleik közül csak a Bills és a Ravens rendelkezik pozitív mérleggel.

Ha a két pozitív mérlegű csapat elleni mérkőzéseiket leszámítjuk és a többit megnyerik akkor 10-6-os mérleggel zárják az alapszakaszt amivel biztos playoff résztvevők lesznek. A hátralevő ellenfelek jelenleg 17-37-1-mérleggel rendelkeznek így a kiábrándító kezdés után a Steelers-nek a saját kezében van a sorsa.

img-6903.jpg

nfl.com, Fotó: instagram.com, insidehook.com