Colin Kaepernick számára a liga engedélyezte, hogy próbajátékot tartson

A három szezon óta csapat nélkül álló Colin Kaepernick szombaton privát edzést tart Atlantában. A San Francisco 49ers korábbi irányítójának ez az utolsó esélye, hogy visszakerüljön az NFL-be. Kaepernick 2017-ben kilépett az érvényes szerződéséből és eltelt időszakban csak egy csapat, a Seattle Seahawks kereste meg.

Az irányító saját bevallása szerint három éve erre a lehetőségre vár és készül így kitűnő formában és fizikumban van. Kaepernick gyakorlatokat fog végezni és a csapatok képviselői beszélgethetnek, interjúztathatják is. Mind a 32 csapatot meghívták az eseményre de a hírek szerint 10-15 csapat fogja képviseltetni magát. A Miami Dolphins képviselője biztosan megjelenik az edzésen.

Kaepernick kérte a ligától, hogy kedden tarthassa a privát edzést és ne pedig szombaton mert a csapatok embereinek többsége ilyenkor már a másnapi mérkőzéssel foglalkozik. Ezt elutasították illetve csak tegnap értesítették a csapatokat az edzésről így viszonylag érdekesen fest az egész dolog. Egy kicsit (vagy nagyon) csak PR fogásnak tűnik az egész, hogy elhallgattassák a régóta mellőzött irányítót.

nfl.com, Fotó: twitter.com