Hatalmas balhéval végződött a Browns és a Steelers mérkőzése, Myles Garrett-et eltiltották a szezon végéig

Hajnalban a Cleveland Browns és a Pittsburgh Steelers összecsapásával elkezdődött az alapszakasz 11. hete. A csoportriválisok összecsapása igazán parázs mérkőzést hozott és a mérkőzés hatalmas balhéba torkollott ami miatt három játékost már el is tiltott a liga.

Kevesebb mint 20 mp volt hátra a mérkőzésből amikor a Pittsburgh Steelers irányítója Mason Rudolph elpasszolta a labdát de a hazaiak defensive endje Myles Garrett a földre vitte. A probléma itt kezdődött mert Rudolph-nak nem tetszett Garrett megmozdulása így le akarta rángatni a sisakját.

Garrett azonban egy kicsit jobb erőben van és neki sikerült is leszedni Rudolph sisakját amivel fejbe is vágta a Steelers irányítóját. A Steelers falemberei sem voltak restek és alaposan megbüntették a Browns korábbi 1/1-es védőjét.

 

 

A liga döntéshozói nagyon gyorsan dolgoztak és már szankcionálták is a történteket. Myles Garrett-et határozatlan időre eltiltották. A defensive end az eltiltása alatt fizetést sem kap. Egyelőre nem lehet tudni az eltiltás idejét de az biztos, hogy már nem léphet pályára az idei szezonban.

Csapattársa, Larry Ogunjobi defensive tackle olcsón megúszta, Őt csak egy mérkőzésről tiltották el. A vendégek oldaláról a center Maurkice Pounceyt büntették, a támadófalember három mérkőzéses fizetés nélküli eltiltással jutalmazta a liga.

Fotó: si.com, Videó: twitter.com