Jól sikerült Colin Kaepernick privát edzése

Tegnap minden nehézség ellenére végül megrendezték Colin Kaepernick privát edzését. Már az edzés megszervezése is érdekesen történt majd az NFL délután, egy órával az edzés kezdete előtt másik helyszínre tette át az edzést.

A változás azonban nem zavarta meg Kaepernicket aki a beszámolók szerint jól szerepelt. 40 perces bemutatót tartott 8 csapat képviselői előtt. Korábban 25 csapat érdeklődéséről lehetett hallani de végül csak a Philadelphia Eagles, a Kansas City Chiefs, a New York Jets, a Washington Redskins, a San Francisco 49ers, a Detroit Lions és a Tennessee Titans képviselői jelentek meg.

A jelenleg 32 éves irányító korábbi elkapóknak, Brice Butler-nek, Bruce Ellington-nak, Jordan Veasy-nek és Ari Wertz-nek passzolt. Az edzésen jelent a Carolina Panthers jelenlegi safetyje Eric Reid aki támogatta korábbi 49ers csapattársát.

A megfigyelők összességében elégedettek voltak a látottakkal és kiemelték, hogy nagyon jók voltak Kaepernick hosszú passzai. Az irányító üzent a csapattulajdonosoknak, Roger Goodell-nek és tulajdonképpen mindenkinek:

espn.com, Fotó: twitter.com