Vajon ennyi volt az elsőkörös irányító Chicago-i pályafutása?

A hétfő hajnali mérkőzésen látottak ellenére Mitchell Trubisky-t nem ültették le a Los Angeles Rams elleni mérkőzésen hanem valójában csípősérülés miatt cseréltek le a Chicago Bears kezdőirányítóját. De vajon mit kellene tenniük ebben a helyzetben.

Matt Nagy vezetőedző tegnap nyilatkozata szerint naponta felülvizsgálják az irányító állapotát és ha zöld utat kap az orvosoktól akkor kezdeni fog vasárnap a New York Giants ellen.

A sérülés bejelentését az irányító szempontjából tekinthetjük pozitívumnak de az idei teljesítménye után fel kell tenni a kérdést, hogy Trubisky vajon mennyi ideig marad a kezdőben?! A Rams ellen 43 passzából 24 volt sikeres, 190 yardot és 1 touchdownt passzolt de egy alkalommal eladta a labdát.

Az egész idei szezonra kivetítve ezek a számok 282 passzból 176 sikeres átadás, 1.580 yard, 9 touchdown és 4 interception. Minden afelé hajlik, hogy ha nem "költöttek volna rá annyit" a kiválasztásakor akkor már régen a padon találta volna magát. De lehet, hogy ami késik nem múlik.ű

nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, sportingnews.com