A Bucs is hozzájárult Dan Quinn várható menesztéséhez

I.negyed: Winston összedob nekünk a meccsnézéshez egy fura kis szendvicset. Két interception közé tesz egy passzolt TD-t. A szendvics középső részéhez kell Chris Godwin is egy 71 yardos játékkal. Gondolom dacból, hogy nehogy már egy Yale-es tight end-é (Jaeden Graham) legyen a negyed legnagyobb játéka. A negyed vége előtt a Falcons is bevisz egy labdát a célterületre, így 10:7-re vezetnek.

II.negyed: Ebben a negyedben csak a Kalózok szereznek pontokat, méghozzá 12-őt. Ez úgy jön ki, hogy szerez egy elkapás utáni TD-t Chris Godwin és Vita Vea is. Na kérem ez utóbbi nem elírás! A védő tényleg beállt egy célterület előtti támadó játékhoz és az a nagy test olyan jól szeparálódott, hogy Winstonnak nem volt szíve nem neki dobni. Ezzel Vea a Bucs második védője Warren Sapp után, aki támadó játéknál szerez TD-t. A dolognak van szépséghibája, mivel Matt Gay mellé puffogtatja az extra pont kísérleteket. Mindkettőt. Azért a félidőben 19:10-re a Bucs vezet.

III.negyed: Ronald Jones is hozzáteszi a magáét. Ezúttal egy 4 yardos futott TD formájában. Ki nem találnánk, de az extra pont ismét kimarad, csak ezúttal a Falcons speciális egysége blokkolja a labdát. Aztán Carlton Davis interception-e után a Bucs egyre közelebb kerül a győzelemhez. 25:13 a negyed végén.

IV.negyed: Hogy Matt Gay-nek ne csak rossz rúgásai legyenek, arról egy 32 yardos mezőnygóllal gondoskodik. Ndamukong Suh olyan srác, ha valamit akar elveszi. Ezúttal a Jason Pierre-Paul által szabaddá tett labdát ragadja el és meg sem áll vele a célterületig. Mert hogyan is néz az ki, hogy Vita Vea-nak van TD-je, neki meg nincs! A Falcons még begyűr a végén egy touchdown-t a kongó nézőtér előtt, de ez a dolgok lényegén már nem változtat.

Az ellenfél mestere vélhetően bajban van. Csúfos számukra ez a szezon és meglepő lenne, ha legkésőbb a bajnokság végén nem kerülne lapátra. De lehet, hogy korábban. Viszont mi foglalkozzunk a magunk dolgaival! Ez a mérkőzés úgy gondolom a hibák ellenére is szórakoztató volt nekünk, Bucs szurkolóknak. Persze nyilván más a közérzet egy győzelem után. Mike Evans ismét 1000 elkapott yard felett. Immáron az első hat évében folyamatosan és ezt csak egy bizonyos Randy Moss volt képes előtte végrehajtani a liga történelmében. Sajnos volt pár sérülés is. Andrew Adams, Beau Allen és Sean Murphy-Bunting is idő előtt kellett kiszálljon.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: thefalcoholic.com