Nyerd meg a Super Bowl-t vagy kirúgunk

A Dallas Cowboys vezetőedzője, Jason Garrett alatt már sokszor inogott a kispad de olyan rossz helyzetben még nem volt mint most. A Cowboys mindenhatója, Jerry Jones a New England Patriots ellen elvesztett mérkőzést követően keményen kritizálta a csapat vezetőedzőjét.

A tulajdonos nagyon csalódott volt a vesztes mérkőzés után és a csapathoz közel álló források szerint Garrett-et idén csak az mentheti meg ha megnyeri a Super Bowl-t. A playoff részvétel még a saját kezükben van mert egy mérkőzéssel vezetik a csoportjukat az Eagles előtt.

Az alapszakasz hátralevő részében a Bills (este), a Bears, a Rams, az Eagles és a Redskins csapatával találkoznak és egyik csapat sem tűnik verhetetlennek. Jelenleg csak az esti ellenfelük és a Rams rendelkezik pozitív mérleggel.

Garrett  a 10 szezonját futja a Cowboys vezetőedzőjeként. Első szezonjában idény közben nevezték ki mint megbízott HC-t. 83-64-es mérleggel rendelkezik az alapszakaszban, 2-3-as mérleggel a rájátszásban de még Super Bowl közelében sem járt.

A pletykaáradat természetesen már be is indult. Ha elküldik Garrett-et akkor a hírek szerint a New York Giants csapatánál folytathatja. A helyére pedig az Ohio State jelenlegi vezetőedzőjét Urban Meyer-t és a New England Patriots offensive koordinaátorát Josh McDaniels-t emlegetik.

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com