A Bucs defense a kispadra száműzte Nick Foles-t

I.negyed: Két labdaszerzés, két touchdown. Minatszerű kezdés. Először Devin White interception-ét váltja TD-re az offense, a legvégén Barber 15 yardos futásával. A másodiknál Shaq Barrett üti ki a labdát Foles kezéből, majd White ébred legelőször és a célterületig meg sem áll a játékszerrel. Ariansék bevállalják a kétpontost és Barber által ez is sikerül. 15:0 a Kalózoknak.

II.negyed: Újabb labdaszerzés. Ezúttal Carl Nassib a fumble okozója és Suh szedi össze a malactojást. A támadás végén ismét Barber fut be a célterületre. Még egy Matt Gay mezőnygól fér ebbe a negyedbe és a félidőre 25:0-val vonul a Bucs.

III.negyed: Ezután a szünetről kijőve a csapat úgy érzi küldetését - miszerint kieszközöljék, hogy Folest padra ültessék és Minshew érkezzen helyette- elvégezte. Jöhet a szürke játék és a labdaeladás! Winstonon csinál egy fumble-t a Jags D és a támadást mezőnygólra váltják. Még így is 25:3 a negyed vége.

IV. negyed: Minshew nem meglepő módon próbál bizonyítani, aminek egy Jaguars TD és egy sikeres kétpontos az eredménye. Hogy aztán ne tudjanak feljönni a hazaiak, arról Sean Murphy-Bunting interception-e gondoskodik. Matt Gay újabb sikeres mezőnygólja pedig már a meggydarab a habon.

Kiváló első félidő egy teljesen életlen Foles ellen, majd egy teljesen szürke második félidő a bizonyítani akaró Minshew ellen. Mindenki próbálja meg eldönteni, melyik a Bucs mostani arca!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: thebusinessinsider.com