A Panthers elküldte Ron Rivera-t

A Carolina Panthers elküldte a vezetőedző Ron Rivera-t, jelentette be a tulajdonos, David Tepper kedden. A secondary edző Perry Fewell-t nevezték ki ideiglenes vezetőedzőnek. A támadó koordinátor Norv Turner a vezetőedző speciális asszisztense lett, míg az irányító edző Scott Turner támadó koordinátor lesz.

"Úgy gondolom, hogy ez a legjobb döntés a csapatunk hosszú távú sikerességének szempontjából." mondta Tepper. "Nagyon tisztelem Ron-t és azt, amit tett a franchise-ért és a közösségért. A legjobbat kívánom neki. Azonnal megkezdem a Carolina Panthers következő vezetőedzőjének felkutatását."

Rivera-t 2011-ben lett a Carolina Panthers történetének negyedik vezetőedzője, aki 76-63-1-es alapszakasz és 3-4-es rájátszásbeli mutatót ért el. A kilenc szezon során Rivera egy Super Bowl részvételhez, egy NFC Championship és három NFC South bajnoki címhez vezette a csapatot.

"Átfogó és alapos áttekintést készítünk a működésünkről, hogy biztosak legyünk abban, felépítettük-e a hosszú távú tartós sikert." folytatta Tepper. "Célunk az, hogy megtaláljuk az old school fegyelem és keménység megfelelő keverékét a modern és innovatív folyamatokkal. Fontolóra vesszük a jelenlegi személyzet bővítését is. Az egyik változás, amelyet végrehajtunk, az a general manager helyettes felvétele. Mindannyiunknak fel kell ismerne, hogy ez a folyamat első lépése, de elkötelezettek vagyunk a győztes kultúra kialakításában és fenntartásában csapatunk és szurkolóink számára."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu