Antonio Brown még a végén a Patriots játékosa lesz

Antonio Brown-nak a jelek szerint megjött az esze vagy lehet rájött arra, hogy ha nincs folyamatos utánpótlás akkor az összeg csak csökkenni fog a bankszámláján. Tegnap nyilvánosan bocsánatot kért tulajdonképpen mindenkitől és nem is olyan régen kifejezetten a New England Patriots franchisetól is bocsánatot kért.

A Patriots-nál igazából kimondottan is gondok vannak az elkapósorral és erősítésre számítanak a szakértők. Ezt valószínűleg Antonio Brown vagy inkább az ügynöke is pontosan tudja és nem véletlen, hogy elkapó most kezd észhez térni.

Érdekes változás ez a megbánás mert Brown 9 hónapig kőkeményen azon dolgozott, hogy tönkretegye az egész pályafutását. A tavalyi alapszakasz utolsó fordulójában a Steelers játékosaként még a liga legjobb elkapói közé tartozott de az idei első fordulóban a liga egyik leggyűlöltebb játékosává vált.

November elején meg egyenesen kijelentette, hogy bassza meg az egész NFL. Mindentől függetlenül nem zárható ki a visszatérése ugyanis az NFL továbbra is egy üzlet. Bár azt nem lehet tudni, hogy ha szerződteti valaki aki a balhék miatt nem fogja-e eltiltani a liga mert korábban csak azért nem kapott eltiltást mert nem volt csapata.

twitter.com, Fotó: turnto10.com, twitter.com