Csak erős idegzetűeknek!

I.negyed: Winston mindjárt megdobja a kötelező interception-ét, gondolom azért, hogy minél hamarabb túl legyen rajta. A Colts pár játék alatt touchdown-nal büntet. Aztán Dare Ogunbowale is elveszíti a labdát. A Colts mezőnygóllal büntet. Sebaj! Van még idő az első negyedben. Két touchdown-nal fordít a Bucs. Az első végén maga Winston tuszakodik be valami QB snake utánzat után. Aztán Mike Evans 61 yardos TD-je már tetszetős lenne, csak hát az elkapó meghúzódik közben és már vissza sem tud térni a pályára. A 14:10-es negyed után is látszik, őrült kis meccs elébe nézünk. Szívbetegek feküdjenek le!

II.negyed: Két touchdown-nal ismét a Colts ragadja el a vezetést. Az elsőt önerőből szerzik, a másodiknál Darius Leonard nyargal vissza Winston újabb interception-ével. A Bucs egy Cam Brate 3 yardos elkapás utáni TD-vel válaszol, a félidőt pedig egy Colts mezőnygól zárja. 21:27 oda.

III.negyed: Ryan Griffin fut ki egy drive erejéig, mert Winstonnak megsérül a jobb karja. Azért visszaáll a mérkőzésbe a negyedben pedig a két csapat részéről egy-egy TD születik. A Kalózokét Justin Watson kapja el a célterületen belül, a Coltsnak viszont sikerül a kétpontosa. 28:35.

IV.negyed: Egy 44 yardos Gay mezőnygóllal nyitunk, majd Devin White és Mike Edwards fáradságos munkával megszerez egy labdát. A nehezen jött labdát Winston elég könnyen szórja, ismét egy interception formájában. A Colts ezt már nem tudja ponttal büntetni, mert kihagyják a mezőnygól kísérletet. A következő Bucs drive-ot azonban Breshad Perriman zárja le és a megszerzett 10 pont végül elég a fordításhoz.

Winston 456 passzolt yarddal, 4 passzolt TD-vel és egy futott TD-vel zárt. Űr számok. Csak hát, ha ez most példának okáért egy kiélezett, rájátszásért folytatott küzdelem egy erősebb ellenfél ellen, abszolút nem garantált a győzelem a három interception miatt. Lehet így tervezni nagy dolgokért való küzdelmet? Hogy elkönyveled, ezek minden meccsedben ott lesznek?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: tampabay.com