Odell Beckham Jr. le akar lépni Clevelandből

Mégsem akkora a szerelem mint az elsőre látszott. A Cleveland Browns nagyon megerősítette a játékoskeretét ami miatt szinte mindenki playoff szereplést várt a régóta szenvedő csapattól. Ehhez képest viszont csalódást jelent a szezon mert csak 6 győzelmet szereztek az idei 13 mérkőzésükön.

A frusztráció nem csak a szurkolókon hanem a játékoson is megmutatkozott. Odell Beckham Jr. a jelek szerint megelégelte a helyzetet és a hírek szerint már tudatta a csapattársaival és a csapat vezetőivel, hogy távozni akar Cleveland-ből.

Beckham márciusban egy trade csomaggal érkezett a Browns-hoz. Az elkapó mellett a Giants átadta Olivier Vernon-t is és cserébe megkapták Jabrill Peppers-t, Kevin Zeitler-t és a Browns idei első és harmadik körös választását.

Beckham a csere után nagyon fújt a Giants-re és elmondta, hogy meghalni küldték Clevelandbe de mindezek ellenére nagyon elégedett volt az új csapatával. A statisztikáit elnézve nem fut olyan rossz évet de valószínűleg elérkezett az az idő, hogy elkapó olyan csapatot akar magának amivel esélye lehet a végső sikerre.

twitter.com, Fotó: clutchpoints.com