A veterán irányítót elkapóként vetette volna be az Eagles

Azt tudtuk, hogy a Philadelphia Eagles elkapósora nincs a legjobb állapotban de azt nem, hogy ekkora a baj. Kiderült, hogy ha teljesen elfogytak volna az elkapók akkor 40. életévét taposó irányítót, Josh McCown-t vetették volna be elkapóként.

Nelson Agholor térdsérülés miatt nem tudta vállalni a játékot így három elkapóval vágtak neki a Giants elleni mérkőzésnek. Alshon Jeffery a mérkőzésen lábsérülést szenvedett majd J.J. Arcega-Whiteside is kidőlt így maradt egy elkapójuk.

Az Eagles végül is a tight endekhez nyúlt de fel voltak készülve, hogy újabb probléma esetén bevetik McCown-t. Már elő volt készítve egy rádió nélküli sisak a számára mivel egy egységben nem viselhet két játékos is rádiós fejvédőt és Carson Wentz-nek mint kezdőirányítónak alapból rádiós sisakja van.

Nem vetették be McCown-t akinek a pályafutása során ez már a második mérkőzése lett volna amelyen elkapóként is szerephez jutott volna. Az első ilyen találkozó egy 2006-os Patriots elleni mérkőzés volt, még a Detroit Lions játékosaként. Akkor két elkapással és 15 elkapott yarddal zárta a mérkőzést.

nfl.com, Fotó: theatletic.com