A Panthers arra készíti fel Will Grier-t, hogy debütálhasson a Colts ellen

A Panthers előkészíti az irányító váltást. Az ideiglenes vezetőedző Perry Fewell azt mondta, hogy az újonc Will Grier ezen a héten, szerdától kezdve az első csapattal gyakorolt. A harmadik körben kiválasztott játékos még nem lépett pályára ebben a szezonban, de Fewell szerint a vasárnapi Colts elleni meccs tervbe volt véve.

Fewell szerint a csütörtöki edzés kiértékelése után fogja hivatalosan megnevezni a kezdő irányítót.

"Megpróbáljuk Will Grier-t olyan helyzetbe hozni, hogy sikeres lehessen." mondta Fewell. "Megpróbáltuk felkészíteni őt az Indy elleni meccsre, nem tudom, kezdeni fog-e vagy sem. Azt akarjuk, hogy kapjon ismétlést a kezdőkkel és megnézzük, hogyan kezelte a huddle-t és hogyan hajtotta végre a játékokat."

Kyle Allen, aki a vasárnapi Seattle elleni vereség során három interception-t dobott, a 3. hét óta minden meccsen kezdett a sérült Cam Newton helyett. Allen az első hat kezdő meccséből ötöt megnyert 2019-ben, de a Panthers most már egymás után hatot elveszített és Allen eladott labdái nagy szerepet játszottak ebben.

"Beszéltem Kyle-lal és profiként viselkedett, azt mondta: "Készen állok majd."" mondta Fewell. "Készen fog állni."

Az előszezonbeli meccsek során Grier 385 yardot és két TD-t passzolt 34/61-es mutatóval, emellett három interception-t dobott, 65.3-as passer rating mutató produkálva.

"Azt hiszem, sokkal jobb lettem, próbáltam annyi mindent megtanulni, amennyit csak tudok." mondta Grier a Carolina két héttel ezelőtti, Atlanta elleni veresége után. "Az ismétlések nélkül is képesnek kell lenned arra, hogy tanulj, fejlódj és figyelj. Minden nap dolgozom és megpróbálok jobb lenni, segíteni ennek a csapatnak."

Grier-t idén tavasszal draftolták a West Virginia csapatából, ahol két évig kezdő volt és nagy számokat produkált a Mountaineers csapatával, 7354 yardot és 71 TD-t dobott 20 interception mellett.

"Nagyon komolyan veszi munkáját. Okos ember." mondta Fewell. "A mai edzésen összpontosított, nagyon jó volt a koncentrációja és az időzítése is a támadókkal."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu