Vernon Hargreaves visszatér

Na persze nem a Bucs rosterére, hanem új csapatával, a Houston Texans-szal vizitál Tampában. Hogy milyen teljesítményt fog nyújtani azt csak az ég tudhatja, de nyilván könnyíti a Texans secondary dolgát, hogy a két meghatározó Bucs elkapó, Mike Evans és Chris Godwin is hiányozni fog, előbbi IR listára is került. Egyébként a cornerback elküldése úgy tűnik hatásos üzenettel bírt Bruce Arians részéről, mert azóta a srácok jobban iparkodnak.

Nagy valószínűséggel a passzjáték fog dominálni mindkét oldalon és ez dönti majd el a találkozót. Deshaun Watson is hajlamos a hibákra, főleg így a szezon vége felé. Utolsó két mérkőzésén 2-2 darab interception-t dobott, ami ezidáig a szezonban csak egyszer sikerült neki. Ugyanakkor ott van DeAndre Hopkins, aki bőven ott van a top5 elkapók között és zseniális elkapásokra képes a "lapát" kezeivel. Nyilván vért fog izzadni a Bucs secondary is.

Hiányozni fog még a Bucs oldaláról Beau Allen és Tanner Hudson, míg a Houstonnál Jacob Martin (OLB), és Benardrick McKinney (ILB).

Kérdéses státuszú Jameis Winston, Carlton Davis, Ryan Jensen, Donovan Smith. A túloldalon Jahleel Addae (S), Will Fuller (WR), Carlos Hyde (RB), Taiwan Jones (RB).

A mérkőzés nem a megszokott időben, hanem szombaton magyar idő szerint este 7 órakor lesz megrendezve. A Sport Tv élőben közvetíti. Egy biztos. A Texansnak fontos a mérkőzés, hiszen győzelem esetén januárban is folytatni fogják a szezont, s ott ez a fő terv. 

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com