A pick ász!

Két egymást követő mérkőzésen hozott össze 450-nél több passzolt yardot Jameis Winston. Dobott 8 touchdown passzt ezalatt és egy touchdownt meg is futott. Két győzelem kísérte e tevékenységet. Lehetne boldogabb a Bucs szurkoló? Nyilván, ha nem lenne ott az a megszámlálhatatlan pick. Sikerült egyet megdobni mindjárt a Lions elleni mérkőzés első drive-jában is, de végül a 4 TD passz és a 458 passzolt yard, 124,9-es passz ratinggel a szebbik tartományba tolja a dolgokat. Nem akarok igazságtalan lenni Winstonnal. Volt mérkőzés, ahol nem játszott rosszul, de győzelem hiányában nem adtam neki pontot. Most megvan a győzelem, és a labdaeladást leszámítva csinos számokat hozott. Még mindig nem mondom, hogy hosszú távú szerződést kell neki adni, de a mi kis táblázatunkon a 3 pontot most megkapja.

Brehad Perriman élete meccsét vívta. 3 elkapott touchdown és 112 yard, mely még soha nem volt karrierjében. Ráadásul az ellen a Detroit Lions ellen, ahol Breshad édesapja is hat évet töltött korábban. 2 pont a jutalma.

Ha David Blough futásait nem vesszük bele, a Lions 2 yardot sem tett meg futásonként és ebben nagy szerepe volt a régi csapata ellen játszó Ndamukong Suh-nak. Ráadásul komoly veszélyt jelentett David Blough-ra is. 1 pont jár érte.

A felesek!
Shaquil Barrett beállította Warren Sapp 2000-ben elért sack rekordját egy idényben. 16,5-nél jár. Bár a 20-hoz két forduló alatt eléggé teperni kellene, az sem lehetetlen.

Godwin is hozta magát. 5 elkapás 121 yard. Ami árnyékot vet a dolgokra, az egy combhajlító sérülés. A héten lesz meg az MRI eredménye. Lehet ő is kiüli a hátralévő két fordulót.

Scotty Miller sajnos ugyanezzel a sérüléssel bajlódik. Ő a harmadik elkapóink között. Ez elég furcsa. Minden esetre Miller megszerezte élete első touchdown-ját.

Sean Murphy-Bunting és Andrew Adams egy-egy labdaszerzése fontos mozzanat volt. Bunting még 8 szerelést is hozzátett, bár egy defensive back-nél jobban szoktunk örülni levédekezett passzkísérleteknek, labdaszerzéseknek.

Lavonte David-nek bezzeg volt levédekezett passzkísérlete, egy kierőszakolt labdavesztés és 8 szerelés mellett. Ndamukong Suh-val együtt uralták a line of scrimmage-t.

Devin White betegen vágott bele a mérkőzésbe, de így is összehozott 3 szerelést és egy szabad labdát is megszerzett.

Bradley Pinion puntjai ezúttal jók voltak. 3 rúgásból kettőt is behelyezett a 20 yardos vonal mögé. Ráadásul jól kezelte a kirúgásokat is, amikből szép számmal akadt, a pontszerző akcióknak hála.

A fekete bárány szerepét ezen a mérkőzésen Alex Cappa-ra osztom. Engedett egy sack-et és ha nem csalnak adataim két ütést is engedett. Ami azonban fájóbb nekem, az a teljes impotencia a futásoknál. Sajnos a center Ryan Jensen már az első negyedben megsérült. Egy olyan csapatnál, akik a ligában a legtöbb alkalommal ( futások 72%-a) futnak középen ilyenkor a szurkoló joggal várhatná el a guardoktól, különösen a jobb oldali guardtól, hogy vállára vegye a futást blokkolást. Ez Alex Cappa-nak nem igazán megy, ennek pedig siralmas, 1,7 yard/futás átlag lett az eredménye.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: si.com