NFL HUNGARY

2019.jún.30.
Írta: nflfan komment

Miért ne duzzogjon Gerald McCoy?

A Bucs volt defensive tackle-je, aki az idei szezontól már a Carolina Panthers sorait erősíti kifakadt korábban, miszerint teljes tiszteletlenségnek érzi, hogy 93-as mezszámát azonnal odaadták egy egy éves szerződéssel bíró játékosnak (Ndamukong Suh-nak), miközben ő a Buccaneersben valaha megforduló…

Tovább

Majdnem értékesítő, buszsofőr lett az elkapó és a védő de Kurt Warner élelmiszert is csomagolt

Sohasem szabad feladni az álmaidat és ezt nyugodtan elhihetjük Adam Thielen-nek, James Harrison-nak és Kurt Warner-nek. Mindhárom játékos számára nagyon nehezen indult a profi pályafutásuk az NFL-ben így már lemondva az NFL-ről másfelé kezdtek keresgélni.

Tovább

Az egész szezont kihagyhatja az elsőkörös támadófalember

Nem indul jól Jonah Williams profi pályafutása. A Cincinnati Bengals elsőkörös offensive tackleje a hírek szerint kihagyhatja az egész idei szezont. A támadófalembernek meg kellett műteni a vállát és a friss hírek szerint csak a partvonal mellől követheti majd csapattársait az újonc idényében.

Tovább

Jól halad a Patriots kezdőfutójának a felépülése

A korábbi ellentmondásos hírek után az NFL Network beszámolója szerint jól halad Sony Michel rehabilitációja. Az új hírek szerint a New England Patriots artroszkópos térdműtéten átesett running backjének felépülése a vártnál jobban halad és teljes edzésmunkát végezhet az edzőtábor kezdetekor.

Tovább

32 franchise, sok-sok választott, néhány gyöngyszemnek látszó

Jacksonville Jaguars: Josh Allen és Jawaan Taylor. Az eddig elől és nagy játékerőt képviselő választásokból gazdálkodó Jaguars tovább erősítette falait. Elképesztő egyébként is mennyi fiatal tehetség van abban a keretben. Persze ennek szurkolói szempontból megvan az ára. Sok-sok sikertelen év,…

Tovább

A Patriots visszavonta a feljelentést, hatalmas öngólt lőtt a Texans

A Houston Texans lemondott Nick Caserio megszerzéséről így a New Englnad Patriots visszavonta a feljelentést. Mint kiderült a Texans vezetősége nem volt tisztában Caserio szerződésének részleteivel vagy még rosszabb ha nem értette meg a leírtakat.

Tovább

Már a második legjobban kereső slot cornerback a Colts védője

Az Indianapolis Colts tegnap hosszabbított cornerbackjével Kenny Moore-al. A védő négyéves hosszabbítást kötött a csapatával amivel plusz 30 millió dollárhoz jut a jövőben. A hírek szerint minden ösztönző teljesítése estén több mint 36 millió dollárt kereshet a cornerback.

Tovább

A Patriots csalással vádolja a Texans-t

A korábbi évekhez képest fordult a kocka és most a New England Patriots vádol csalással egy másik franchiset. A címvédő állítása szerint a Houston Texas illetéktelenül megkörnyékezte csapatuk egyik alkalmazottját, Nick Caseiro-t akit general managerként szeretnének a Texans-hoz csábítani.

Tovább
süti beállítások módosítása