NFL HUNGARY

2019.aug.31.
Írta: nflfan komment

All-Pro játékost küldött el a Cardinals

Pharoh Cooper számára nem sok babér termett a sivatagban mert az Arizona Cardinals tegnap megvált az elkapótól. A támadó eredeti posztja szerint elkapó de nem elkapásaival, hanem visszahordásaival hívta fel magára a figyelmet mert a speciális egységben sokkal jobban szerepel.

Tovább

Julian Edelman nem sérült rá a korábbi sérülésére

Julian Edelman péntek hajnalban bemutatkozott az idei előszezonban de a dolgok nem a tervezettek szerint alakultak. A februári Super Bowl MVP-jének megválasztott játékosa a tervezettnél kevesebb időt töltött pályán miután az elkapása után megsérült.

Tovább

Két elsőkörös játékost küldött el a Ravens

Javában tart a keretszűkítés időszaka ami miatt röpködnek a fejek az NFL-ben. A Baltimore Ravens is megkezdte a tisztogatást, illetve a keret 53 főre szűkítését és ennek korábban magasan kiválasztott játékosok is áldozatul esnek. Igaz, hogy eredetileg egyiküket sem a Ravens draftolta.

Tovább

Ryan Fitzpatrick a Dolphins kezdőirányítója

Hajnalban hivatalosan is eldőlt a Miami Dolphins irányítóinak versenye ugyanis bejelentették, hogy Ryan Fitzpatrick lesz a Delfinek kezdőirányítója. A veterán irányító a másodéves Josh Rosen-t utasította maga mögé ami igazából nem jelentett meglepetést mert az egész felkészülési időszakban a veterán…

Tovább

A Patriots megszerezte a Bills centerét

A New England Patriots a két közepén megszerezte Korey Cunningham-et, Jermaine Eluemunor-t és a mai napon tovább erősítette a támadófalát. Délután bejelentették, hogy egy tradeel megszerezték a Buffalo Bills centerét Russell Bodine-t. A falemberért a jövő évi hatodik körös választást adták át.

Tovább

Keretszűkítés, waiver, IR, PUP, Practice Squad gyorstalpaló

Augusztus 31-én, szombaton, közép-európai idő (CET) szerint este 10-re minden NFL-csapat játékosállományát 53 fősre kell csökkenteni a jelenlegi, 90 (+1) főről. Ugyan lesz addig még egy előszezoni mérkőzésünk péntek hajnalban, de azon már java részt csak a backupok és a bubble playerek lépnek majd…

Tovább
süti beállítások módosítása