NFL HUNGARY

2019.jún.15.
Írta: nflfan komment

A Patriots visszavonta a feljelentést, hatalmas öngólt lőtt a Texans

A Houston Texans lemondott Nick Caserio megszerzéséről így a New Englnad Patriots visszavonta a feljelentést. Mint kiderült a Texans vezetősége nem volt tisztában Caserio szerződésének részleteivel vagy még rosszabb ha nem értette meg a leírtakat.

Tovább

Már a második legjobban kereső slot cornerback a Colts védője

Az Indianapolis Colts tegnap hosszabbított cornerbackjével Kenny Moore-al. A védő négyéves hosszabbítást kötött a csapatával amivel plusz 30 millió dollárhoz jut a jövőben. A hírek szerint minden ösztönző teljesítése estén több mint 36 millió dollárt kereshet a cornerback.

Tovább

A Patriots csalással vádolja a Texans-t

A korábbi évekhez képest fordult a kocka és most a New England Patriots vádol csalással egy másik franchiset. A címvédő állítása szerint a Houston Texas illetéktelenül megkörnyékezte csapatuk egyik alkalmazottját, Nick Caseiro-t akit general managerként szeretnének a Texans-hoz csábítani.

Tovább

Posztjának második legjobban fizetett játékosa lett a Chiefs támadófalembere

Mitchell Schwartz számára tegnap elérkezett a fizetésnap. A Kansas City Chiefs egyéves hosszabbítást kötött a támadófalemberével. A jobb tackle érvényben levő szerződését megtoldották 11.255 millió dollárral így poszjának második legjobban keres játékosává vált.

Tovább

Kyle Rudolph 36 millióért hosszabbított a Vikings-al

A holtszezon eddigi időszakának talán leginkább foglalkoztatott témája a Minnesota Vikings csapatánál végre megoldódni látszik, ugyanis a hírek szerint Kyle Rudolph hosszabbít a csapattal. Egyöntetű jelentések szerint mai napon a kötelező minicamp első napján fogja aláírni azt a 4 évre szóló…

Tovább
süti beállítások módosítása