NFL HUNGARY

2019.júl.07.
Írta: nflfan komment

Nagyobb szerepet kap a harmadéves elkapó

A várakozások szerint idén nagyobb szerepet kap majd Taywan Taylor a Tennessee Titans támadóegységében. Az utóbbi évekhez hasonlítva az idei Titans elkapósor egész jól néz ki és Corey Davis után Taylor lehet a második számú elkapó.

Tovább

Biztosan ez lesz Kelvin Beachum utolsó szezonja lesz a Jets játékosaként

Kelvin Beachum szerződése lejár az idei szezonban és minden jel szerint ez lesz az utolsó szezonja a New York Jets játékosaként. A jelenleg 30 éves offensive tackle hároméves, 24 millió dolláros szerződéssel érkezett két éve a Jets-hez és a hírek szerint a csapat vezetősége nem fog vele…

Tovább

Jason Pierre-Paul szinte egymaga volt a Bucs pass rush

Az optimista jóslatok is azt mondják, az autóbalesetben nyakcsigolya sérülést szenvedő védő legkorábban októberben vagy novemberben tud visszatérni. Tavaly a Bucs pass rush-t enyhe túlzással szinte egymaga ő jelentette, hiszen a csapat irányítóra helyezett nyomásainak 43,8 %-a tőle származott.

Tovább

Ryan Fitzpatrick a Dolphins kezdőirányítója, Josh Rosen eddig alulmaradt a versenyben

A Miami Dolphins új edzői stábbal és új kezdőirányítóval vág neki az idei szezonnak. Hét szezon után lecserélték a korábbi elsőkörös irányítójukat Ryan Tannehill-t, két új QB-t vittek Miamiba és a hírek szerint a veterán irányító lesz a kezdő az alapszakasz első fordulóiban.

Tovább

A jogi következményeket megúszta a Saints védője

A liga az alapszakasz első mérkőzéséről eltiltotta a New Orleans Saints defensive tacklejét David Onyemata-t de a védő jogi következmények nélkül megúszta az ügyét. Még februárban került bajba marihuána birtoklás miatt de a pályán kívül nem lesz problémája az egészből.

Tovább

Agyvérzést kapott a Patriots háromszoros bajnok védője

A New England Patriots korábbi linebackerét, a háromszoros Super Bowl győztes Tedy Bruschi-t csütörtökön kórházba szállították agyvérzéssel. Szerencsére a játékos észlelte a jeleket (kar gyengeség, arc torzulása, beszédprobléma) és időben kórházba került. A hírek szerint sokkal jobban van.

Tovább

A Madden is csúnyán beleszállt szegény Daniel Jones-ba

A Madden sohasem értékelte túl az újoncok értékét a játékban de most alaposan lepontozta a New York Giants elsőkörös irányítóját Daniel Jones. Az első kör 6. helyén a vezetők az irányító mellett döntöttek, amire azért számítani lehetett, de máig nem tudnak vele megbarátkozni a csapat szurkolói.

Tovább

Amputálni kellett a defensive tackle bal karját

Súlyos balesetet szenvedett a Miami Dolphins defensive tackleje Kendrick Norton akinek a sérülései miatt amputálni kellett a bal karját. A baleset helyi idő szerint ma hajnali 1:18-kor történt amikor egyelőre ismeretlen okból az általa vezetett 2017 Ford F250 pickup nekiment a beton elválasztó…

Tovább
süti beállítások módosítása