NFL HUNGARY

2019.sze.01.
Írta: nflfan komment

Tom Brady-nek újonc tartaléka lesz idén

A tegnapi 53 fős keretszűkítés során a New England Patriots elküldte veterán irányítóját Brian Hoyer-t. Az irányító Tom Brady tartaléka volt az utolsó két szezonban így a távozásával kiderült, hogy idén a negyedik körben kiválasztott újonc, Jarrett Stidham lesz a hatszoros Super Bowl győztes…

Tovább

Két első és egy második körös választás is gazdát cserélt a Texans és a Dolphins üzletében

A tegnapi nap egyértelműen a Houston Texans-ról szólt az NFL-ben ugyanis miután elküldték a korábbi 1/1-es Jadeveon Clowney-t Seattlebe majd megszerezték Carlos Hyde-ot a Chiefs-től megcsinálták az év leginkább sokkoló üzletét a Miami Dolphins-al.

Tovább

Hatalmas meglepetésre a Bills elküldte LeSean McCoy-t, a Chiefs azonnal lecsapott rá

A Buffalo Bills tegnap hatalmas meglepetést okozva megvált running backjétől LeSean McCoy-tól. Brandon Beane general manager és Sean McDermott vezetőedző korábban bejelentette, hogy a veterán futóval képzeli el a jövőt de a végső keretszűkítéskor mégis megváltak tőle.

Tovább

Carlos Hyde a Houston Texans játékosa lett

Miután a Houston Texans megszabadult korábbi 1/1-es játékosától Jadeveon Clowney-tól megerősítette a running back sorát. Az erősítés a Kansas City Chiefs csapatától érkezett Carlos Hyde személyében. A futóért átadták a tavalyi harmadik körös választottukat, az offensive tackle Martinas Rankin-t.

Tovább

Megtörtént a végső keretszűkítés, Sloter és Treadwell sem maradott Minnesotában

Lejárt a határidő, a csapatoknak ki kellett alakítaniuk azt az 53 fős keretet mellyel nekivágnak a jövő héten induló idénynek. A Vikings csapatánál is megtörtént a keretszűkítés, van benne pár döntés, amivel nem értünk egyet.

Tovább

Jadeveon Clowney a Seattle Seahawks játékosa lett

Annak ellenére, hogy a Houston Texans franchise taget tett Jadeveon Clowney-ra nem igazán számoltak a védővel hosszútávon. Régóta tudni lehetett, hogy a defensive end/linebacker az idei alapszakaszt már nem a Texans játékosaként fogja megkezdeni és végül olyan csapat játékosa lett ahol a védő is…

Tovább

All-Pro játékost küldött el a Cardinals

Pharoh Cooper számára nem sok babér termett a sivatagban mert az Arizona Cardinals tegnap megvált az elkapótól. A támadó eredeti posztja szerint elkapó de nem elkapásaival, hanem visszahordásaival hívta fel magára a figyelmet mert a speciális egységben sokkal jobban szerepel.

Tovább
süti beállítások módosítása