NFL HUNGARY

2019.feb.03.
Írta: nflfan komment

Amiért a New England Patriots nyeri a Super Bowl-t

A New England Patriots-t a szezon során sokan és sokszor lenézték de Tom Brady-ék ismét megmutatták, hogy miért van bérelt helyük a rájátszásban. Ez mondjuk azért kritika az egész AFC-s mezőnynek, hogy sorozatban harmadik alkalommal is döntőt játszhatnak a Hazafiak.

Tovább

Amiért a Los Angeles Rams nyeri a Super Bowl-t

Elérkezett az NFL rajongók által legjobban várt nap és hajnalban kiderül, hogy melyik csapat viszi haza idén a Vince Lombardi trófeát. Azt szokták mondani, hogy a támadóegység nyeri a mérkőzéseket és a védelem nyeri a bajnokságot. Ez idén biztosan másként lesz mert nem a legjobb defensek kerültek be…

Tovább

Patrick Mahomes a liga történetének legfiatalabb MVP-je

Hajnalban kiosztották az alapszakasz legjobb játékosainak járó elismeréseket és ahogyan arra számítani lehetett a Kansas City Chiefs irányítója Patrick Mahomes lett a szezon legértékesebb játékosa. A 23 éves játékost emellett megválasztották a szezon legjobb támadójátékosának is.

Tovább

A Chiefs elküldheti Justin Houston-t

A Kansas City Chiefs csapata közel állt hozzá, hogy 1963 után ismét Super Bowl-t játsszon de a Patriots ellen elbuktak a hosszabbításban. A csapat general managere Brett Veach a kiesés után nem is titkolta, hogy a védelem feljavítását tűzte célul az idei szezonra.

Tovább

Ryan Tannehill-t el fogja küldeni a Dolphins

A Super Bowl után a Miami Dolphins hivatalosan is ki fogja nevezni az új vezetőedzőjét és új edzői stábbal fognak nekivágni a szezonnak. A hírek szerint azonban nem csak a stáb de a kezdőirányítójuk is más lesz mert az offseasonban el fogják küldeni Ryan Tannehill-t.

Tovább

A Patriots és a Rams is egészséges kerettel készül a Super Bowl-ra

Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy mérkőzésre készülő két csapat keretében nincs egyetlen sérült játékos sem. Szerencsére most ez a helyzet és az atlantai Super Bowl-ra készülő csapatok keretében nincs sérült így mindkét gárda pályára tudja küldeni az összes játékosát.

Tovább

Hiába a szurkolói per, 99 év után sem lesz újrajátszás az NFL-ben

Egy amerikai szövetségi bíróság csütörtökön elutasította az arra vonatkozó kérelmet, hogy játékvezetői hiba miatt rendeljék el a New Orleans Saints-Los Angeles Rams főcsoportdöntő újrajátszását az NFL-ben. Az eset hatalmas felháborodást váltott ki az Egyesült Államokban, s a Saints bérletes…

Tovább

Brian Cushing edzőként tér vissza Texasba

Az egykori kitűnő linebacker az edző stáb tagjaként tér vissza korábbi csapatához. A Houston Texans-nál bejelentették, hogy Brian Cushing csatlakozik a csapat erőnléti stábjához. A jelenleg 32 éves védőt a 2009-es Draft első körében választotta ki a Texans és az első szezonjában megválasztották az…

Tovább
süti beállítások módosítása