NFL HUNGARY

2019.okt.20.
Írta: nflfan komment

A Redskins az egész szezonban fagyasztaná a liga egyik legjobb bal oldali tacklejét

Trent Williams már az offseasonban egyértelművé tette, hogy nem akar tovább a Washington Redskins csapatához tartozni és ennek megfelelően kiülte az alapszakasz első hat mérkőzését. A helyzet kezelésére új ötletük támadt a fővárosban ami szerint az egész szezont kihagyhatja az offensive tackle.

Tovább

A Falcons árulja a korábbi elsőkörös védőjét

Az Atlanta Falcons minden várakozást alulmúl az idei szezonban és 1-5-ös mérleggel várja az esti Los Angeles Rams elleni mérkőzést amelyen ma sem Ők számítanak esélyesnek. A sikertelenségnek pedig mint mindig áldozatai lesznek. Atlantában az első Vic Beasley lehet.

Tovább

Joe Flacco-t egyelőre nem cseréli le a Broncos

A Denver Broncos péntek hajnalban két győztes mérkőzés után a vártnál simább mérkőzésen kikapott a Kansas City Chiefs csapatától. A 30-6-ra elvesztett találkozó után a szurkolók igencsak kikeltek Vic Fangio vezetőedző és Joe Flacco irányító ellen de a hírek szerint nem lesz változás.

Tovább

Holnap bemutatkozhat az idei elsőkörös védő

A Tennessee Titans az idei Draft első körében kiválasztotta Jeffery Simmons-t pedig tudták, hogy a defensive end sérüléssel bajlódik. A védőnek az egyik Draft előtti edzésen elszakadt a keresztszalag a térdében és az előzetes vizsgálatok alapján azt sem zárták ki, hogy ki kell hagynia az egész újonc…

Tovább

Hogyan értékeli a Giants újoncait a PFF?

Tonnaszámra gyűjtöttük az offseasonban a draft jogokat, aminek az lett az eredménye, hogy 10 újonc, köztük 3 első körös dookie került hozzánk. Nagy szerepe lesz ezeknek a játékosoknak a következő 3-4 évünkben, így kettőzött figyelem irányul rájuk. Lássuk a Pro Football Focus hogyan látja őket.

Tovább

A Dolphins eltradelné a futóját is

A Miami Dolphins vezetősége már az alapszakasz kezdete előtt megnyomta a reset gombot, feladta az idei szezont és inkább az újjáépítéssel foglalkoznak. Elcserélték korábbi elsőkörös támadófalemberüket Laremy Tunsil-t, kezdő elkapójukat Kenny Stills-t majd az első játékhét után a tavalyi elsőkörös…

Tovább

A Raiders hároméves hosszabbítást kötött a tight endjével

Darren Waller-nek öt mérkőzés is elegendő volt arra, hogy az idei szezonban a támadóegység meghatározó tagjává váljon amit egy hosszabbítással jutalmaztak a vezetők. Bejelentették, hogy hároméves hosszabbítást kötöttünk a tight endel aki így a 2023-as szezon végéig érvényes szerződéssel rendelkezik.

Tovább

Két elsőkörös választást adtak a védőért

Már hónapok óta témát szolgáltatott Jalen Ramsey sorsa az NFL-ben és ma hajnalban eldőlt, hogy a Los Angeles Rams játékosaként folytatja a cornerback. A Jacksonville Jaguars "szépen keresett" a védőjével mert megkapták a Rams 2020-as, 2021-es elsőkörös és a 2021-es negyedik körös választását.

Tovább
süti beállítások módosítása