NFL HUNGARY

2019.nov.03.
Írta: nflfan komment

Hivatalosan is véget ért Joe Flacco szezonja

A múlt héten megsérült a Denver Broncos irányítója Joe Flacco és folyamatosan érkeztek a hírek amelyek mindig súlyosabbnak jelölték a nyaksérülését. Először csak 1 mérkőzéses kihagyásról majd 2-6 hetes kihagyásról lehetett hallani és tegnap kiderült, hogy véget ért a szezonja.

Tovább

Gyorshajtás és marihuána miatt kapták el a Packers linebackerét

A Green Bay Packers linebackerének Za'Darius Smith-nek meggyűlt a baja törvénnyel miután szeptember 29.-én elkapták gyorshajtás és marihuána birtoklás miatt. A védőt azért állították meg mert 21 mph-val túllépte a sebességhatárt ami nem lett volna olyan nagy gond ha nem találtak volna nála…

Tovább

Amit tudnod kell: Tennessee Titans

Miután a múlt héten a szezon legsúlyosabb vereségét szenvedték el, a Panthers szeretne javítani most vasárnap hazai pályán a 4-4-es mutatóval álló Tennessee Titans ellen. A vasárnapi találkozó majdnem egy hónap után a Panthers első meccse lesz a Bank of America Stadium-ban - ott, ahol a Titans…

Tovább

Egy hónapos kihagyással számolhat a Colts kezdőelkapója

Az Indianapolis Colts-nak kezdőelkapója nélkül kell szembenéznie a Pittsburgh Steelers csapatával és a hírek szerint több mérkőzésen is nélkülözniük kell T.Y. Hilton-t. Frank Reich vezetőedző tegnap bejelentette, hogy a lábsérüléssel bajlódó elkapó 3-4 hetes kihagyással számolhat.

Tovább

Le’Veon Bell iránt a Steelers, a Packers, a Chiefs és a Texans is érdeklődött

Kedden délután jött a hír, hogy a New York Jets a csereidőszak lezárása előtt megválna kezdő running backjétől Le’Veon Bell-től. Persze csak igen magas Draft cetlikért cserébe váltak volna meg az idén szerződtetett 27 éves futójuktól.

Tovább

Dwayne Haskins a Redskins kezdőirányítója

A Washington Redskins szurkolóinak a 9. játékhétig kellett várnia, hogy a kezdő csapatban láthassák az idei elsőkörös választottjukat Dwayne Haskins-t. A csapat ideiglenes vezetőedzője Bill Callahan tegnap bejelentette, hogy az újonc irányító kezd a Buffalo Bills elleni mérkőzésen.

Tovább

Szoros mérkőzésen maradt veretlen a 49ers (videóösszefoglaló)

A San Francisco 49ers hajnalban legyőzte a csoportrivális Arizona Cardinals csapatát amivel továbbra is veretlen az idei alapszakaszban. A nyolcadik győzelmüket azonban nem volt egyszerű megszerezniük és vártnál sokkal szorosabb mérkőzést hozott az összecsapást.

Tovább
süti beállítások módosítása